Изнася стари мебели в София при изхвърляне или преместване

Реално погледнато трудно бихте могли да се справите сами с изнасянето на мебели от типа на диван, секция и дори кухненска маса. В някои случаи дори ще имате нужда от професионална помощ. Може би точно поради тази причина сте попаднали при нас, тъй като нямате физическата или времевата възможност да се справите сами с изнасянето на стари мебели при изхвърляне и преместване.

ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури хамали и транспорт за изнасяне на стари мебели с извозване до сметище или друга крайна точка. Нашите мобилни екипи могат да реагират на момента, в който ни позвъните и да пристигнат до минути на адрес в София и региона. За повече информация относно офертите и възможностите, при които може да се възползвате от хамалските и транспортните дейности предлагани от нас, позвънете на телефон 0898 91 81 81.

Изнася стари мебели в София

Изхвърляне на мебели

Ако сте разгледали сайта ни, то най-вероятно сте забелязали, че предлагаме възможност, при която да изхвърлите напълно безплатно ненужните си вещи с помощта на ИЗВОЗВА БГ. В зависимост от тяхното състояние и количество, ще ви отправим оферта. Заедно със старите мебели можем да ви отървем и от всички останали ненужни вещи, с които разполагате. Почистваме дворове, мазета и тавани от битови отпадъци, както и почистваме строителни площадки и жилища след ремонт.

В случай, че сте фирма, която току-що е закупила нови офиси, помещения или сграда и желае да се отърве от текущото обзавеждане, ИЗВОЗВА БГ предлага изхвърляне на офис техника, мебели и тотално почистване на жилищни сгради от боклуци!

Преместване на мебели

При преместването на мебели, се обръща по-голямо внимание на начина, по който ще бъдат изнесени. Важно е да не се предприемат необмислени или рисковани действия, които могат да се окажат пагубни за здравината на вещите. За да се осигури тяхната безопасност може да се наложи допълнителен демонтаж и опаковане на предметите.

Другата съществена разлика между преместването и изхвърлянето на мебели, е свързана с тяхното извозване. Докато при изхвърлянето на битови отпадъци може да си позволите тяхното натрошаване с цел оптимизиране на свободното пространство, то при преместването това няма как да се случи. Разбира се, има други хитрини, които по един или друг начин могат да бъдат приложени за максималното използване на свободното пространство в каросерията на превозното средство! Трябва да отбележим, че в никакъв случай не бива да се позволява на вещите да имат дори лек контакт по между си. Желателно е да се остави минимум 20 сантриметра свободно пространство и дори да се “стегнат с колани” вещите, за да се предотврати евентуален сблъсък при остра маневра или внезапно спиране.

kuИзнася стари мебели в София цени

ИЗВОЗВА БГ предлага комплексни хамалски и транспортни услуги, които включват демонтаж, изнасяне и извозване на стари мебели при преместване или изхвърляне. За информация и въпроси може да ни позвъните на телефон 0898 91 81 81.