Изнася и изхвърля боклуци от мазе в София

От личен и професионален опит знаем колко много време и усилия може да ви струва едно наглед “елементарно” почистване на мазе. Особено, ако през последните няколко години не сте правили нищо в тази посока и сте го посещавали само, за да си вземете някой буркан със зимнина. Тогава ви очакват доста часове прекарани в мръсотия и изнасяне на боклуци. Като цяло обстановката за работа в никакъв случай не може да бъде определена като приятна – мрачна и влажна в компания на неочаквани “наематели” – насекоми, гризачи и други гадинки.

Изхвърляне на боклуци от мазе

Честно казано, ако разполагате с необходимите условия и пособия за работа, то със сигурност бихте могли и сами да се справите с разчистването на боклуците. За целта ще трябва да жертвате няколко часа от личното си време, както и да положите нелек физически труд. Всъщност, какво ще ви бъде необходимо за изхвърлянето на боклуците и внасянето на някакъв ред в мазето? На първо място е транспортът. Вероятно ще намерите необходимото свободно време и поне един човек, който да ви помогне за изнасянето на боклуците, но честно казано, ако не разполагате с превоз, то сте попаднали в “задънена улица”.

Тук трябва да посочим, че в зависимост от вида на боклуците, има някаква вероятност, при която бихте могли да използвате личния си автомобил за тяхното извозване, но това е възможно, ако количеството и вида на отпадъците не е “прекалено” голям. Във всеки друг случай, е желателно да се използва подходящия превоз – микробус, камион или друго транспортно средство, което разполага с достатъчно голяма каросерия, която може да събере всички отпадъци на един курс!

ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури подходящ превоз за извозването на битови или строителни отпадъци от всяка точка на столицата и страната. Заедно с тях можем да изпратим и екип от хамали, които да се погрижат за изнасянето и натоварването на боклуците или иначе казано – да свършат “мръсната работа”! В действителност може да става дума за наистина голяма мръсотия, но както се казва “това да ви е проблема”. Спрямо изнасянето на боклуците може да си имате далеч по-сериозни проблеми. Всички знаем колко тесни и малки са пространства в мазетата в жилищните коопераци, което със сигурност ще създаде предпоставки за проблеми!

Изхвърляне на боклуци и стари мебели от мазе

И не на последно място трябва да посочим, че боклуците трябва да се сортират, преди да се натоварят на превозното средство. Навярно в мазето ви няма само стари мебели, вещи и т.н. Сред купчината вещи има и други отпадъци – строителни, опаковки и т.н. Те се изхвърлят отделно от т.нар. “битови отпадъци”, тъй като се рециклират по коренно различен начин.

Нашата хамалска фирма изнася и изхвърля боклуци от мазе от къщи и апартаменти в София и региона. Предлагаме безплатно или евтино изхвърляне на стари мебели и ненужна покъщнина. За повече информация ни позвънете на 0898 91 81 81.