Хамалска фирма изнася и извозва стари секции от талаш

ИЗВОЗВА БГ е фирма, която предлага разнообразие от хамалски и транспортни услуги. Основният предмет на дейност на нашия екип е свързан с преместването и изхвърлянето на стари мебели, електроуреди и всякаква покъщнина. Някои вещи изискват специфични действия, за да бъдат изнесени или изхвърлени. В това число спадат секциите. Те се нуждаят от предварителен демонтаж и дори опаковане, което да улесните тяхното изнасяне и да осигури безопасността им по време на цялата операция. На пръв поглед може да ви се струва лесно, но в действителност не е така. Неслучайно тези действия спадат в сферата на хамалските и транспортните услуги.

Изнася и извозва секции

Демонтаж на секция

Демонтирането на секция звучи лесно и просто на първо четене, но, ако никога досега не ви се е случвало, то ви гарантираме, че вашите предварителни очаквания, се разминават с реалността. Разглобяването не се изразява само в отвиването на няколко винтчета или болтчета. Демонтирането се предопределя от целта на “начинанието” – преместване или изхвърляне. В зависимост от поставената задача, разглобяването може да прочете по различен начин. При изхвърляне може да се действа “по-твърдо” и без необходимата предпазливост. При изнасянето на секция с цел преместване и повторно използване обаче, нещата не стоят така. Трябва да се пипа внимателно, за да не се навредят по един или друг начин съставните части на секцията, които да възпрепятстват повторното й сглобяване.

Изнасяне

Изнасянето също зависи от целта на начинанието. Секцията може да се изнесе в напълно разглобен или в полуцял вид. Препоръчваме тя да се разглоби до основи и да се опакова по целесъобразен начин в случаите на преместване. Също така ви съветваме да “номерирате” съставните части в реда, в който сте ги демонтирали, за да улесните повторния монтаж. Меките и “деликатни” елементи е хубаво да ги опаковате по начин, който смятате, че би им гарантирал безопасното изнасяне и превозване. Ако се чудите как, съветваме ви да използвате кашони, найлони, противоударно фолио, вестници, стиропор и т.н. С тези материали може да се снабдите от някой специализиран хипермаркет или хамалска фирма, която може да ви подсигури професионални такива.

Фирма изнася и извозва секции при изхвърляне

Извозване

Не си мислете, че превозването на секцията се изразява само в управлението на транспортното средство. Преди да се стигне до там, трябва да се обърне внимание на натоварването и разтоварването на товара. Като останалите процеси и към този не бива да се отнасяте с “пренебрежение”. В противен случай, бъдете сигурни, че ще сблъскате с неподозирани “затруднения”, които могат да ви изиграят лоша шега и да “обезсмислят” всички усилия, които сте положили до сега. Обърнете внимание на начина, по който ги подреждате. Много е важно да оставите достатъчно свободно място между тях, за да предотвратите евентуалното им “сблъскване”, което предполагаме, че се досещате до какво ще доведе. При изхвърлянето на ненужната покъщнина, е хубаво да се възползвате от максималния капацитет на каросерията на превоза. Това означава, да “разглобите” или “натрошите” всички боклуци, за да се поберат в транспортното средство.

При липса на възможност или ако прецените, че няма да успеете да се справите сами с тази задача, то винаги може да разчитате на нашата професионална помощ.