Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Фирма за изнасяне на стар матрак и боклуци в София

В случай, че ви предстои преобзавеждане или просто разполагате с купчина стари мебели и битови отапдъци, от които искате да се отървете, свържете се с нас! ИЗВОЗВА БГ предлага безплатно или евтино изнасяне на стар матрак и боклуци с извозване до сметище за депониране. Като водеща фирма в сферата хамалски и транспортни услуги, ние можем да ви гарантираме експресно и висококачествено изпълнение на всяка една задача, която ни бъде възложена.

Изнасяне на стар матрак и боклуци

Както и да го погледнете, ще имате нужда от помощ за изнасянето на някои мебели, вещи и боклуци. Поради тази причина трябва да си намерите поне един помощник, с когото заедно да разглобите и изнесете отпадъците. В зависимост от мебелите, които смятате да изхвърлите от дома си, може да имате нужда и от още няколко помощници. Честно казано обаче, най-малкият ви проблем може да бъде свързан с изнасянето на мебелите. Повечето хора, които имат желание, възможности и достатъчно свободно време, за да изхвърлят ненужните си вещи от вкъщи, но в крайна сметка, се обръщат към хамали за помощ, го правят, защото са “принудени от обстоятелствата”.

Визираме липсата на подходящ превоз, с който да бъде извършено извозването до сметището. Наемането на микробус или камион, се обезсмисля, предвид факта, че за същата или дори по-ниска сума бихте могли да се възползвате от услугите на някоя хамалска фирма. В интерес на истината и ние можем да ви предложим транспорт под наем. Тогава нашите отговорности се изчерпват с извозването на въпросният товар, а неговото изнасяне, подготовката за транспортиране и т.н., се поема от ваша страна.

Превозът на битови вещи може да се окаже далеч по-сложен, отколкото си мислите. В зависимост от неговата цел – изхвърляне или преместване, се процедира по различни методи. Да започнем първо от демонтажа и подготвянето на вещите за изнасяне. Например с един най-обикновен матрак. В случай, че смятате да го изхвърляте, то просто го хващате, изнасяте и натоварвате на превозното средство. При положение обаче, че искате да го съхраните, но на друго място – на село, вилата и т.н., то е желателно да вземете необходимите мерки, които да гарантират неговото безпроблемно преместване. Опаковайте матракът в найлон и бъдете внимателни при изнасянето му. Дори най-малкият натиск или “триене” в стените, може да се окаже фатален за неговата цялост.

Същото, се отнася с пълна сила и за всички останали мебели и вещи, които искате да преместите или изхвърлите. В зависимост от вашите намерения, работата би могла да отнеме различен период от време. Изхвърлянето на битови отпадъци е далеч по-лесно и бързо, сравнение с преместването на мебели. Причината е в това, че не се отделя време и усилия за тяхното подготвяне за изнасяне.

Изнасяне на стар матрак и боклуци в София

Ако нямате време за губене или пък желание за подобен тип дейности – възползвайте от нашите хамалски и транспортни услуги, които предлагаме при изнасяне на стар матрак и боклуци. ИЗВОЗВА БГ ще се погрижи за всичко – от осигуряването на транспорт до демонтажът на мебелите и подготвянето им за изнасяне. Нашата фирма организира и безплатно изхвърляне на стари електроуреди от жилище в София и региона.