Хамали за изнасяне на стари мебели с минибус

Може би ще се запитате – “Какво сложно нещо има в изнасянето на мебелите”? Може би отговорът на този въпрос ви е отвел при нас или може би не. Както и да го погледнете обаче, няма как да не разберете, че зад изнасянето на мебелите, се крият сериозни физически усилия и немалко загубено време, което няма как да бъде върнато. Истинският въпрос, е – “Имате ли възможност да се заемете сами с изнасянето на мебелите или се нуждае от помощта на някоя фирма”. Вероятно ТОЗИ отговор ви е отвел при нас!

Изнасяне на стари мебели с минибус

Ние можем да ви предложим експедитивно изнасяне на стари мебели с минибус в София и региона. При нас работят квалифицирани хамали, които разполагат с необходимите умения и познания, за да се справят с всяка една задача, която им бъде възложена. Всичко това, е подплатено с дългогодишен стаж в сферата на хамалските и транспортните услуги. Така че, ако се нуждаете от професионална помощ за преместване на покъщнина или изхвърляне на битови отпадъци, в лицето на ИЗВОЗВА БГ може да откриете коректен и надежден партньор, който ще бъде “ваша опора” дори в най-трудните моменти!

За да “организираме” максимално разходите ви и да ви предложим възможно най-изгодна оферта за извозване на мебели, извършваме превози с т.нар. “минибусове”. Те влизат в употреба, когато става дума за наистина малко количество вещи – например един диван, секция или легло. Тогава няма нужда да се използва цял камион или микробус, чийто разход за гориво ще струва повече от самата услуга. Поради това изпращаме наш представител на място, който да извърши предварителен оглед и да прецени дали може да се използва минибус в конкретната ситуация. Колкото и да ни се иска не може да извозим цялата ви покъщнина на един курс с едно малко превозно средство. Не разполагаме с “технологичните джаджи на инспектор Гаджет”, за да умалим и уголемим впоследствие пренасяните вещи. Освен това от гледна точка на безопасността на мебелите, е желателно да се остави известно разстояние между тях. В противен случай при първият остър завой или внезапно спиране, ще ви бъде страх да отворите вратата на багажника или да спуснете брезента на микробуса, от това, което ще видите!

Предполагаме, че един от основните въпроси, които ви вълнува не е колко ще струва изнасянето на старите мебели, а колко време ще отнеме то. За съжаление не можем да се ангажираме с конкретни срокове, преди да се запознаем отблизо със ситуацията. Трябва да преценим количеството на вещите; местоположението на жилището; дали част от мебелите, се нуждаят от демонтаж, за да бъдат изнесени и колко време би отнел той и ред други подробности, които могат да окажат влияние върху времето, което ще бъде нужно за изнасянето им.

Изнасяне на стари мебели с минибус в София

Възможно най-конкретна информация може да получите, ако се обадите на телефон 0898 91 81 81. След като бъде проведена “мобилната консултация” и получим информация за това, което ни очаква, бихме могли да се ангажираме със срокове и цени. Така че, не губете повече време, а грабвайте телефона и ни позвънете. Работим 24/7 и можем да свършим работата още в същия ден, в който ни повикате!