Хамали за изнасяне на стари мебели с минибус

Планирате преместване на ненужната покъщнина или нейното изхвърляне, но нямате физическата или времевата възможност да се справите сами с този “проблем”? ИЗВОЗВА БГ е вашата фирма! Ние можем да ви помогнем, стига възможностите ни да го позволяват. Може да прозвучи нескромно, но ние имаме неограничени възможности в сферата на хамалските и транспортните услуги. Работим на територията на град София и региона. Така че, не се притеснявайте да ни повикате! За нас няма почивни дни. На разположение сме 24/7 и можем да ви помогнем при всякакви ситуации.

Изнасяне на стари мебели с минибус

Изнасянето на стари мебели обикновено, е съпътствано от тяхното извозване. Все пак няма да изнесете вещите си пред входа на блока или пред вратата на дома си. Трябва някъде да ги закарате – сметище, вила или друго място, където да ги складирате. За целта можем да ви осигурим минибус. С негова помощ ще извозите без никакви проблеми въпросния товар, където пожелаете!

Да се върнем обаче, на изнасянето на мебелите. Това съвсем не е толкова просто, колкото може да ви звучи. Някои вещи, се нуждаят от предварително разглобяване, други пък са прекалено тежки, за да ги изнесете сами. Така че, със сигурност ще имате нужда от помощ – професионална или от някой приятел. По принцип с демонтажа не би трябвало да имате сериозни проблеми. Все пак, е много по-лесно да разглобиш, отколкото да сглобиш нещо. Тук е момента да отбележим, че не трябва да подхождате безотговорно, защото, ако повредите по някакъв начин мебелите, които разглобявате, това може да се окаже причина за тяхното повторно монтиране.

Самото изнасяне от жилището пък е нож с две остриета. Вероятно си спомняте през какви перипетии сте минали, докато успеете да изкарате от дома си стария диван или капане. Предвид неправилната му форма и тежест, то това може да се окаже далеч по-сложна задача от очакваното. В никакъв случай не “напъвайте”, ако диванът не иска да премине през отвора. Вярно е, че понякога просто трябва да “побутнеш” нещо, за да премине, но неправомерния натиск може да повреди не само стената или вратата, но и тапицерията на дивана или канапето. Честно казано може да ви наложи дори да свалите касата на вратата, за да прекарате въпросната вещ. Имайте го предвид и бъдете подготвени за подобен развой на събитията. Краен вариант е изнасянето на мебелите през прозореца с въжета.

Изнасяне на стари мебели с минибус фирма

Извозването на стари мебели с минибус е може би “най-лесната” част от цялата процедура. Трудности може да срещнете единствено с натоварването на вещите. Направете необходимото, за да оставите достатъчно празно пространство между тях. По този начин ще предотвратите евентуалното им “удряне” при по-рязка маневра, спиране и т.н. Това се прави от гледна точка на безопасността на вещите и съхраняването на тяхната цялост. Ако се налага опаковайте вещите, за да сте напълно сигурни, че няма да бъдат наранени по един или друг начин при изнасянето, натоварването и превозването им.

Ние от ИЗВОЗВА БГ можем да ви гарантираме безпроблемно и експедитивно изнасяне и извозване на стари мебели от/до всяка точка на София и региона. Хамалски и транспортни услуги на най-добри цени 0898 91 81 81.