Хамали за изнасяне на стари вещи от жилище

Ако имате нужда от помощ за изнасяне на стари вещи от жилище, без значение от причината – изхвърляне, преместване или нещо друго, препоръчваме ви да се обърнете към хамали. Не, само защото ние предлагаме такива услуги, а поради няколко причини. Преди да навляза в подробности и да ви споделя защо е по-добре да ангажирате хамали за тази работа, бих искал да ви разкажа накратко за това как би протекла работата, ако наемете нашата фирма.

Изнасяне на стари вещи от жилище

Без значение от услугата, от която искате да се възползвате, ние сме способни да я изпълним още същия ден, в който ни позвъните. Разполагаме с достатъчно на брой хамали, които в рамките на няколко часа биха могли да се справят с всяка една задача, която им бъде възложена. В този ред на мисли искам да отбележа, че цените, които са публикувани в сайта са минимални, а не крайни. Окончателната цена се уточнява на място с възложителя (Вие) като се взема предвид обема на работа и времето, което ще отнеме нейното извършване. След като бъде постигната договорка се пристъпва към същинската работа. В зависимост от целта на изнасянето – изхвърляне или преместване, се „начертава“ план за действие, който се обсъжда заедно с Вас.

При положение, че сте решили да изхвърлите всички ненужни вещи от жилището си или пък става дума за изоставен дом, който сте наследили от Ваш покоен роднина и искате да се избавите от абсолютно цялата покъщнина, която се намира в него, то работата ще протече значително по-бързо. Причината за това е, че вещите няма да се подготвят за изнасяне, а директно ще се натоварят на превозното средство и ще се извозят до сметището за депониране. Докато при изнасяне на стари вещи от жилище, с цел преместване и съхраняване на тяхната същина, работата стои много по-деликатно, ако можем така да се изразим. При необходимост вещите се опаковат в специални материали, които ще ги предпазят от счупване, надраскване, изкривяване или друг тип нараняване, което сами разбирате, че отнема известно време и допълнително забавя работния процес. Поради тази причина и цената, която ще получите би могла да е различна от тази, която сме предложили на Ваш познат, например.

Изнасяне на стари вещи от жилище в София и региона

Сега да се върнем на въпроса защо е по-добре да ангажирате хамали за изнасяне на стари вещи от жилище, отколкото да се захванете сами с тази работа. Основният мотив, поради който много хора предпочитат да наемат хамали е, за да си спестят нервите и времето, което ще им бъдат необходими, за да се справят сами с изнасянето на вещите. Може би никога до сега не сте се захващали с подобно начинание и не знаете как стоят нещата, но повярвайте ми ще ви отнеме поне 2 дена, за да свършите планираното. Единият ден ще Ви отиде за подготовка на работата – намиране на транспорт; хора, които да помагат за изнасянето на вещите; сортиране на вещите, които ще бъдат изнасяни и редица други дребни подробности. Вторият ден ще започне същинската работа. Само от Вас и темпото, с което работите зависи дали ще има трети, четвърти и т.н. Ако сте работлива бригада, то един ден би трябвало да Ви бъде достатъчен, за да изнесете всички вещи и да ги закарате до сметището или до друго избрано от Вас място.

Предполагам, че ще съгласите, че е много по-лесно и бързо да набереш един телефон и да се възползваш от нашите услуги, отколкото да загубиш няколко дена в работа, от която няма да извлечеш съществена полза.