Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Хамалска фирма за изнасяне на стара спалня и мебели от вкъщи

Имате ли нужда от помощ за изнасяне на стара спалня и мебели от вкъщи в София и региона? Попаднали сте на най-правилното място в българското интернет пространство – ИЗВОЗВА БГ. Нашата фирма предлага висококачествени хамалски и транспортни услуги, които могат да ви свършат страхотна работа в случая. Разглобяваме мебели, опаковаме ги и правим всичко възможно, за да осигурим тяхното експресно и безопасно изнасяне при преместване или изхвърляне.

Изнасяне на стара спалня и мебели от вкъщи

Много хора подценят хамалската дейност и впоследствие си патят от тази “грешка”. Хамалогията отнема не само време, но и страшно много усилия. Вероятно сте забелязали, че в повечето фирми за хамалски услуги работят предимно “здрави” момчета, които могат да понесат всекидневното физическо натоварване. Отстрани може да изглежда лесно, но повярвайте не. Изисква сериозни усилия да носиш тежки мебели от рода на диван, секции, гардероби и други подобни по цял ден. Спалнята спада към тази категория мебели, които се разглобяват трудно и още по-трудно се преместват. Най-голямата трудност, с която може да се сблъскате при изнасянето на стара спалня, е нейният матрак. Старите матраци са трудни за хващане и предвид формата си не преминават лесно през тесните отвори на жилището.

Сами разбирате, че спалнята няма как да се изнесе в цял вид. Поради това трябва да се разглоби. В зависимост от нейният модел, тази операция може да отнеме различно време – от няколко минути до часове. За щастие до момента не сме се сблъсквали със спалня, която да ни отнеме повече от половин час, за да я разглобим, но бъдете готови на всички. Старите пружинени легла, например, се демонтират изключително трудно, защото металните им части са клеясали през годините и това затруднява неимоверно тяхното развиване.

В една спалня обаче, няма само легло и нощно шкафче. В нея обикновено са разположени гардероб, секция и други подобни мебели. Така че, ако планирате цялостно подновяване на обзавеждането в спалнята, то може да имате нужда от помощта на хамалите не само за демонтажа на леглото, но и за останалите вещи. Един от най-важните въпроси, който вълнува повечето хора при подобен тип дейности, е свързан с времето, което би отнело едно подобно разчистване на старите мебели или тяхното преместване на друго място. Ако трябва да бъдем честни, то ще споделим, че всичко е субективно! Факторите, които определят това са няколко – местоположение, количество на вещите, цел и ред други неща, които малко или много могат да ускорят или забавят цялата работа.

Изнасяне на стара спалня и мебели от вкъщи в София

Ако имате възможност сами да се заемете с тази задача, то позволете да ви отправим няколко съвета, които със сигурност биха могли да ви улеснят и ускорят работният процес. При всички положения използвайте подходящ превоз – микробус или камион. В противен случай, ще си усложните доста задачата. Освен това е крайно нежелателно да работите сами. Не само, защото работата ще се проточи доста дълго, но трябва да знаете, че зад всяка хамалска дейност се крият известни рискове и винаги е по-добре да има някой наблизо, който да ви окаже помощ в непредвидена ситуация.

Каквото и да решите, знайте, че винаги може да се възползвате от професионалните хамалски и транспортни услуги на нашата фирма. ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи рационално решение във всяка една ситуация.