Предимно фирмите за хамалски услуги са специализирани в изнасяне на боклуци и извозване за утилизацията на различни отпадъци, техника и мебели, както и в организирането на премествания от всякакъв тип – жилищни, офисни или производствени. Начина на работния процес е много опростен. Ако е възникнала необходимост от помощ на такива специалисти, то просто им позвънете по телефона. Мениджъра на компанията ще съгласува с вас времето, в което ще пристигне бригадата хамали и то непременно ще бъде удобно за вас. Пристигайки бригадата хамали, ще пристъпят към опаковане на отпадъка, след което ще натоварят всички чували в камиона. Вие правите ремонт? Демонтирате плочки и санитарна техника или даже стени? При това разбира се, се образуват купища строителни отпадъци. Къде да ги денете? Как да ги изнесете от жилището си? Къде да ги изхвърлите? Всички тези въпроси могат да ви безпокоят дълго, а може да се възползвате от услугите на специалисти, които да ви помогнат оперативно да извършите извозването и изхвърлянето на строителните отпадъци.

Изхвърляне на боклуци от апартаментВ автопарка на такава компания има камиони с различни габарити, приспособени за превоз на товари. След изнасянето и натоварването на отпадъка на камиона, той ще бъде извозен за утилизация. Всички компании за хамалски услуги имат сключени договори с утилизационни заводи и фабрики и този аспект е крайно важен, поради екологичните норми, които регулират изхвърлянето на подобен боклук. Не е редно да го изхвърлим на края на града, защото можем да получим парична глоба. Освен това, всеки съзнателен гражданин разбира, че отпадъка е необходимо да бъде утилизиран, защото с годините той се натрупва и замърсява околната среда.

Извозването на строителен отпадък, който предоставят професионалните хамали е оперативно, качествено и надеждно. Те не само ще изнесат, натоварят, но и ще почистят след себе си. Понятието утилизация за много хора практически е несъвместимо, защото хората са свикнали направо да изхвърлят мебелите си някъде и не разбират, че замърсяват околната среда. Но, всеки като изхвърли своите стари мебели извън града, се получава купчина от боклуци, където се развъждат микроорганизми с различен характер. Затова най-доброто решение е, да се обърнете към фирма за хамалски услуги, която се занимава с изнасяне на боклуци и извозване на мебели до определените затова места за рециклиране. Вашите никому ненужни мебели ще трябва да бъдат изнесени и натоварени на транспорт за последваща утилизация и фирмите за хамалски услуги организират целия процес по извозването. Вие навярно разбирате, че до вас е нужно да пристигнат хамали, които да изнесат стария диван или хладилник, да го натоварят на транспорт и да го извозят.

Извозване на боклуци и мебели в София

И така, вашата стара мебел подлежи на утилизация и вие сте решили да изхвърлите ненужните предмети. Тогава вие можете да позвъните на телефония номер на някоя фирма за хамалски услуги и да поръчате извозването на старите ви вещи. При организиране на утилизация, фирмата ще ви предоставят транспорт със съответната товароподемност и обем, както и необходимото количество хамали, които акуратно и оперативно ще разглобят и изнесат старите предмети, мебели, битова техника и други вещи, подлежащи на рециклиране. Ненужната мебел и вещи ще бъдат доставени в базата на завода за рециклиране, където товарът ще бъде поставен в специално пригоден затова контейнер. Последващата утилизация ще бъде извършена според всички санитарни норми.