Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Евтино изнасяне и изхвърляне на боклуци от таван

ИЗВОЗВА БГ предлага експедитивно почистване на тавани, мазета и къщи от боклуци. Нашите услуги могат да бъдат комплексни или частични, спрямо това, от което се нуждаете. Например – ако имате нужда само от транспорт, с който да бъдат извозени отпадъците до сметище – ще ви осигурим такъв. Ако пък нямате физическата възможност да се ангажирате сами с почистването на обекта – ще изпратим квалифициран екип от няколко души, които да се заемат с изнасянето на отпадъците и всичко останало, което трябва да се направи, за да бъдат изхвърлени в депата за утилизирането им.

Изнасяне и изхвърляне на боклуци от таван

Изхвърлянето на боклуци от таван изисква доста време и усилия. Хората, които се възползват от услугите ни през годините са наясно с това и предпочитат да наемат професионалисти в бранша, отколкото влагат усилия, средства и време, които могат да оползотворят по много по-добър начин. ИЗВОЗВА БГ е специализирана фирма в сферата на хамалските и транспортните услуги и в частност при изхвърлянето на битови отпадъци. Без значение къде се намират – на тавана, в мазето или на друго място, ние можем да ви гарантираме експресно почистване на боклуци.

Изнасяне на мебели от таван

Пренасянето на мебелите по стълби и през тесни коридори и врати само по себе си е сериозно физическо натоварване. Да предположим, че на тавана на къщата сте складирали стария диван и вече сте разбрали, че няма да го използвате отново, и искате да го изхвърлите. Така и така няма да го използвате, за какво да стои на тавана и да заема място? Няма логика. Все пак трябва да посочим, че трудността на това “упражнение” зависи до голяма степен от “архитектурния” вид на жилището ви. Ако предположим, че живеете в голяма къща с достатъчно широки и достъпни коридори, то изнасянето на дивана или друга подобна по размер вещ може да не ви създаде абсолютно никакви затруднения. Не така обаче, стоят нещата, ако достъпът до тавана ви е меко казано “затруднен”. Тогава може да се наложи изнасянето с “алпинистки въжета”, което създава предпоставки инциденти и непредвидени ситуации, които могат да застрашат здравето ви.

Изнасяне на електроуреди от таван

До голяма степен изнасянето на електроуреди е съпоставимо с изнасянето на мебелите. По-големите електроуреди – хладилници, перални и т.н., създават известни затруднения. Те няма как да бъдат разглобени, което създава допълнителни трудности. Тук е момента да отбележим, че електроуредите и мебелите се извозват до едно и също депо, но се утилизират по различен начин.

Изнасяне и изхвърляне на боклуци от таван

Извозване на отпадъци до депо за утилизиране

ИЗВОЗВА БГ разполага със собствено сметище за битови отпадъци. В зависимост от количеството на боклуците и техния вид можем да ви предложим евтино или дори безплатното им извозване. Разполагаме с достатъчно микробуси и камиони, които могат да бъдат на ваше разположение дори в момента, в който ни се обадите. Извършваме експедитивно извозване, както и отдаваме транспорт под наем.

Обадете се на телефон 0898 91 81 81 и ние можем да ви предложим всякакви хамалски и транспортни услуги на територията на град София и региона. Потърсете ни при преместване или изхвърляне на покъщнина. Нашите хамали ще ви бъдат “верен съюзник” във всяко едно начинание, стига то да попада в набора от услуги, които предлагаме.