Изнасяне и извозване на отпадъци в София и региона

Изхвърлянето на каквито и да било отпадъци изисква предварителна организация и подбор на инструментите и техниката, която ще бъде използвана за тяхното изнасяне и изхвърляне. В зависимост от вида на боклуците, се изготвя план за действие, който да трябва да включва готови решения, които да гарантират безопасното и експедитивно изхвърляне на отпадъците. ИЗВОЗВА БГ разполага с необходимия капацитет, за да извърши изхвърляне на всякакви видове боклуци до сметище в София и региона.

Изнасяне и извозване на отпадъци

Изхвърлянето на боклуци се разделя на няколко поддействия – подготовка; обработка; изнасяне; натоварване и извозване. Нито едно от тези действия не бива да бъде подценявано или да се подхожда с пренебрежение към него. В противен случай може да се стигне до нежелани забавяния и резултати. Например, ако не използвате подходящ превоз за извозването на боклуците, е възможно да загубите двойно повече време за тяхното транспортиране до сметището. Същото важи и при подготовката и изнасянето на боклуците.

Както отбелязахме по-горе в статията, основният критерий, по който се разделят отпадъците е техния вид. ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи услугите си при изхвърляне на битови или строителни боклуци в София и региона.

Изнасяне и извозване на битови отпадъци от жилище

Преди да ви разкажем за начина, по който би могло да протече изхвърлянето на битовите отпадъци от жилище, искаме да посочим за какви типове боклуци става дума, тъй като доста често наши клиенти ни задават този въпрос. Изхвърляме всякакви вещи и предмети от бита – мебели; електроуреди; посуда; дрехи и т.н. Без значение от тяхното количество или местоположение.

ИЗВОЗВА БГ изхвърля битови отпадъци от жилище, мазета, тавани, гаражи, изоставени складове и т.н. Извършваме комплексни почиствания, както и единично изхвърляне на отпадъци. Може да ни потърсите само за изнасянето на един обикновен диван, както и за изхвърлянето на стара покъщнина от къща.

В зависимост от ситуацията, изнасянето и извозването може да протече по различни начини. Например, при някои ситуации се изисква предварителен демонтаж, за да бъде улеснено изнасянето и извозването им. Докато при други това може да не е необходимо. Като цяло изхвърлянето на стари мебели е субективна операция, която се извършва след предварителен оглед на обекта, за да се добие представа за работата, която трябва да бъде свършена.

Изнасяне и извозване на отпадъци цени

Изнасяне и извозване на строителни отпадъци

При строителните отпадъци нещата стоят по сходен, но в никакъв случай еднакъв начин. Навярно отстрани ви изглежда еднаквно, но повярвайте  ни не е така. За изхвърлянето на строителни отпадъци може да се наложи използването на специализирана техника и превоз. Освен това е необходимо да се спазят всички мерки за безопасност, тъй като се работи с “друга категория” отпадъци, които при неправилно третиране могат да нанесат сериозни щети върху околната среда и човешкото здраве.

За евтино или безплатно изнасяне на отпадъци в София и региона винаги може да разчитате на хамалските и транспортните услуги на ИЗВОЗВА БГ. Позвънете на телефон 0898 91 81 81 и ще научите повече относно възможността, при която може да ни ангажирате.