Професионално почистване на наследствени имоти

Професионално изнасяне на замърсени наследствени имоти и почистване след пожар са нашата специалност. Фирма „Извозва.БГ“ предлага евтини цени за всички услуги. Работи се бързо, дори и в събота, неделя и на официални празници. Млади и силни момчета вършат тежката и мръсна работа.

Професионално изнасяне на замърсени наследствени имоти

Ефективно извозване на отпадъци

Извозваме отпадъците пеша от висок етаж, товарим в камион и извозваме на депо. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме на гръб. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук.

Професионално изнасяне на замърсени наследствени имоти

Нашите момчета за професионално изнасяне на почистване на наследствени имоти работят бързо и ефективно. Дезинфекцираме помещенията с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци.

Събиране и извозване на боклуци

Нашите хамали за събиране и извозване на боклуци действат професионално. Когато почистваме мазета и тавани, правим дезинфекция и събиране на боклук в чували. Демонтираме рафтове, измиваме, събираме паяжини и помитаме.

Професионално изнасяне на замърсени наследствени имоти – етапи на работа

  1. Изнасяне на отпадъци. Събираме всички отпадъци в здрави чували и ги товарим в камиона.
  2. Демонтаж на мебели. Разглобяваме мебелите, за да ги изнесем по-лесно и ги товарим.
  3. Дезинфекция. Почистваме с препарати, които убиват бактерии, вируси и туберкулозни бацили.
  4. Събиране на биологични отпадъци. Ползваме капсули за опасни отпадъци, когато има нужда.
  5. Измиване и финална дезинфекция. Измиваме помещенията и отново дезинфекцираме за пълна чистота.

Почистване на дворове и други пространства

Когато почистваме дворове, косим трева, режем храсти и дървета. Товарим клони и дървесина в камиони и извозваме до депо за преработка. Работим с професионализъм и се грижим всичко да бъде направено както трябва.

Извозване след гълъби, кучета и котки

Когато почистваме след гълъби, събираме курешките и труповете. Махаме гнездата, мием и пак дезинфекцираме. При почистване след кучета и котки, събираме труповете, дезинфекцираме с препарати и почистваме фекалиите.

Съвети за изнасяне на замърсени наследствени имоти

Събиране на отпадъци. Събираме всички отпадъци в здрави чували и ги товарим в камиона. Това позволява бързо и лесно извозване.

Демонтаж на мебели. Разглобяваме мебелите, за да ги изнесем по-лесно. Това улеснява извозването и намалява риска от повреди.

Дезинфекция. Ползваме професионални препарати, които убиват бактерии и вируси. Така се осигурява чистота и безопасност.

Събиране на биологични отпадъци. Ползваме капсули за опасни отпадъци, когато има нужда. Това гарантира правилното извозване на опасни материали.

Измиване и финална дезинфекция. Измиваме помещенията и дезинфекцираме за пълна чистота. Това е последната стъпка за професионално изнасяне на замърсени наследствени имоти.

Фирма „Извозва.БГ“ работи с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа. Всичко се прави бързо и евтино, дори и в събота, неделя и на официални празници.

Телефон за контакти: 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата професионално изнасяне на замърсени наследствени имоти?

Услугата включва изнасяне на отпадъци, демонтаж на мебели и извозване до депо. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги товарим в камион. Правим дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Почистваме дворове, косим трева, режем храсти и товарим клони.

Колко време отнема изнасянето на замърсен наследствен имот?

Времето зависи от размера и замърсеността на имота. Обикновено екипът работи бързо и ефективно. Работим дори събота, неделя и на официални празници. Младите и силни момчета се справят с тежката и мръсна работа. Цените са евтини и услугите се изпълняват бързо.

Какви препарати се използват за дезинфекция при професионално изнасяне на замърсени наследствени имоти?

Използват се препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това осигурява чистота и безопасност в помещението. Дезинфекцията се прави преди, по време и след изнасянето. Това гарантира, че всички бактерии и вируси са унищожени. Почистването включва събиране на биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци.