Изнасяне на боклуци от таван в София

Почистването на таван от вехтории обикновено е задача, която отлагаме до последно. Винаги си намираме оправдание, за да не я свършим сега. В един момент обаче, се оказваме в задънена улица. Вероятно на много от вас ви се е случвала следната ситуация: “Купувате си нова вещ и решавате да преместите старата на тавана. Речено-сторено. В мига, в който отидете на тавана с въпросната вещ в ръце обаче, установявате, че вече няма място и помещението дори е “пренаселено” от боклуци.”

Изнасяне на боклуци от таван

Тогава имате два варианта – или да превърнете друго помещение във “временен склад за битови отпадъци” или да запретнете ръкави и веднъж-завинаги да се отървете от всички боклуци, които се помещават в дома ви. Всъщност второто може да не е необходимо. Ако нямате излишно време за губене или просто не желаете да си пропилявате свободното време сред купчина мръсотия и меко казано “неблагодарна работа”, то оставете това на нас. Нашите хамали ще се погрижат за изхвърлянето на всички битови отпадъци от тавана и от дома ви като цяло. Ще осигурим транспорт и прилежащите към него пособия, които да гарантират бързото и безпроблемно изнасяне на боклуците.

Изхвърляне на вехтории от таван

Винаги може да ни изненадате с някои нетрадиционни вещи, които да открием сред вехториите на тавана, но в по-голям процент от случаите, нещата са “сходни” – стари мебели; дрехи; посуда; електроуреди; кашони с книги и списания; играчки и т.н. Това представляват по-голямата част от битовите отпадъци, които ежедневно изхвърляме от домовете на нашите клиенти.

За да бъдат изнесени и извозени до специализираните депа за тяхното утилизиране, е необходимо да бъдат взети нужните мерки. Освен транспорт и хора, които да се нагърбят с хамалската дейност, може да се наложи използването на допълнителна техника. Тя ще влезе в употреба, когато вещите няма как да бъдат изнесени на ръце и с подръчни материали. Не бива да бъде пренебрегвана и “безопасността” с оглед на факта, че става дума за хамалска и транспортна дейност, а при тях винаги има риск за здравето на работниците.

Безопасните мерки, които могат да бъдат предприети, се определят в зависимост от работата; местоположението и вещите, с които ще се борави. Възможно е да се обезопаси периметъра, за да се гарантира безопасността на околните. Това важи в случаите, когато е наложително “алпинизмът” или иначе казано – някоя вещ да бъде изкарана през балкона с помощта на въжета и макари.

Изнасяне на боклуци от таван в София

ИЗВОЗВА БГ предлага евтино, бързо и напълно безопасно почистване на тавани и мазета в София и региона. Нашите хамали са обучени според необходимите изисквания, за да работят в сферата на хамалските и транспортните услуги. Ако прецените, че имате нужда от тяхната помощ – позвънете на телефон 0898 91 81 81 и им се доверете. Гарантираме ви, че няма да ви разочароват, а дори напротив – ще си запазите номера им и при първа необходимост отново ще ги потърсите!