Методи за измиване и помитане на мазета

Извозва.БГ са най – добри в измиване и помитане на мазета, върши тази работа както никой друг. Разкажи на всеки, че ако има нужда да му бъде изчистено мазето, да се обади на фирмата ни. Тук ще намерите точно как се върши тая работа, за да остане помещението чисто и приятно.

методи за измиване и помитане на мазета

Какво правим, за да почистим мазе?

Когато нашите момчета дойдат, те знаят какво да правят. Цялата дейност е проста, бърза и ефективна. Използваме само най-добрите методи за почистване на мазета. Така и даваме най добри цени. Всичко започва с правилното организиране на работата.

Най-добрите методи за измиване и помитане на мазета

  1. Събиране на отпадъците: Първо, нашите хамали събират всички отпадъци в здрави чували. Това включва всичко ненужно и старо, което се натрупало с времето.
  2. Демонтаж на мебели: След това, ако има стари мебели или боклук, които трябва да се изнесат, ние ги демонтираме внимателно и ги товарим в камиона.
  3. Миене: Използваме мощни миални машини за миене на пода и стените, за да премахнем всички мръсотии и петна.
  4. Дезинфекция: Ако мазето е било много мръсно или има следи от гризачи или други вредители, нашите специалисти правят дезинфекция със средства с бактерицидно и вирусоцидно действие.
  5. Помитане и финално почистване: Накрая всичко се помита добре, за да се осигури чистота. Паяжините и прахът се махат, подът се измива отново.

Това са стъпките, които следваме, за да ви осигурим най-добрите методи за изнасяне на боклук от мазета. Подобни стъпки използваме и при почистване на дворове в София. Само обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81 и нашите момчета ще дойдат даже и на официални празници. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как мога да съм сигурен, че мазето ми ще бъде чисто след вашата работа?

Фирмата използва проверени методи за измиване и помитане на мазета. На първо място, събираме всички отпадъци и ги товарим в камиона. После измиваме на дъното и стените на мазето със силни препарати. Дезинфекцираме, ако е нужно, за да унищожим бактерии и микроби. В края на работата помитаме всичко, за да стане чисто и приятно.

Какво става ако има много тежки и големи вещи в мазето?

Фирмата работи с млади и силни момчета, които могат да се справят с всякакви тежести. Първо ще оценим какво има за вадене. После внимателно ще демонтираме и изнесем всичко ненужно. Всичко това става бързо и ефективно. Момчетата са обучени да работят без да се налага да повредят нещо.

Можете ли да идвате за почистване и в неработни дни?

Фирмата работи всеки ден, включително събота и неделя и на официалните празници. Можем да дойдем, когато е най-удобно за вас. Нашата цел е да предложим бърза и качествена услуга. Само се обадете и уговорете час. Нашият екип ще пристигне точно на време и ще свърши работата бързо.