Хамалска фирма извозва стари мебели София и центъра

Нашата фирма извършва извозване на стари мебели при изхвърляне или преместване в София и центъра на града, както и покрайнините. Предлагаме пълен набор от услуги, което включва:

  • Демонтаж
  • Изнасяне
  • Натоварване
  • Разтоварване
  • Извозване

Въпросните дейности са неделима част от всяко едно извозване, без значение от крайната му цел. ИЗВОЗВА БГ е специализирана в сферата на хамалските и транспортните услуги. За нас няма непосилна задача в този бранш. Може да ни се доверите по всеки един повод – преместване, изхвърляне, опаковане, изнасяне и каквото друго се сетите. Винаги може да разчитате на ИЗВОЗВА БГ.

При извозването на стари мебели има няколко специфични неща, които по един или друг начин могат да затруднят или улеснят превоза. Най-вероятно в момента ви измъчва следния въпрос – “Да наема или да не наема хамали” за извозване на мебели. За да ви помогнем да решите тази въпросителна, ще предоставим обективната си информация относно това, което ви очаква, ако сами се захванете с него.

Извозване на стари мебели при преместване

Както споменахме вече преместването на мебелите не се изчерпва само в тяхното извозване. То е процес, който започва още от подготвянето им за изнасяне. Честно казано трудно ще успеете да свършите всичко на един път и поради тази причина е желателно да започнете с подготовката по-отрано. Особено, ако ви предстои преместване на голямо количество вещи. Тук обаче, говорим само за извозване на стари мебели, а не за покъщнина или по-конкретно – за преместването на стар диван с фотьойли например или извозване на маса със столове, а не за мащабни дейности.

Извозва стари мебели София и центъра

Когато говорим за преместване на мебели, то основната цел на процеса е да се запази “здравината” на багажа. Именно това е една от причините, поради които трябва да се демонтират. След разглобяването следва друга стъпка – опаковане. Начина на опаковане зависи до голяма степен от вида на вещите. По-малките е хубаво да ги сложите в кашони, а тези, които няма как да се съберат в тях – облепете ги с фолио.

Също така трябва да обърнете сериозно внимание и на разтоварването и натоварването на превозното средство. Бъдете внимателни и не предприемайте рискове, които биха могли да ви изиграят много лоша шега. Освен това е от значение и начина, по който натоварвате и “разполагате” мебелите в каросерията на превозното средство. Те не трябва по никакъв начин да се докосват и да има достатъчно свободно пространство между тях, за да се ограничи евентуалното им “удряне” един в друг, което ще се окаже пагубно за благосъстоянието им.

Извозване на мебели при изхвърляне

При изхвърлянето на мебели няма чак такива правила, с които трябва да се съобразявате. Единственото задължително условие е наличието на подходящ превоз, с който да извозите на един път целия товар. За останалото може да имровизирате на място. Все пак това са вещи, които не смятате да използвате отново и няма нужда да се стараете да не ги повредите при демонтажа и разглобяването или изнасянето. Всъщност бихте могли дори да си спестите цялостното им демонтиране. Свалете само частите, които ви пречат да ги изнесете от дома си.