Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Извозва отпадъци в София и кварталите на изгодни цени

Предстои ви пролетно почистване, но не разполагате със собствен превоз, с който да извозите отпадъците до сметището и в момента, се “оглеждате” за такъв, то сте попаднали точно, където трябва. Ние от ИЗВОЗВА.БГ можем да ви осигурим необходимото превозно средство под наем на достъпни цени. Разполагаме с материална база, автопарк и квалифицирани лица, които могат да се справят с всяко едно почистване и изхвърляне на отпадъци. В случай, че имате нужда само от превоз – осигуряваме контейнери и транспорт.

Първото нещо, което трябва да направите преди да наемете фирма или превоз, е да прецените от какво точно имате нужда, за да не се “набутате”, както се казва на жаргон или казано с две думи – да не наемете камион за извозването на холна гарнитура, с маса и 5 стола. За тази работа може да използвате дори личния си автомобил, ако не ви притиска времето и сте склонни да извозите въпросните вещи на няколко курса. Всъщност така правят много хора, когато си сменяват обзавеждането. Разглобяват старите вещи или ги складират в мазето и когато си отидат на село ги взимат със себе си. Този вариант обаче, създава известни затруднения и ако не желаете да се сблъсквате с тях, то ще имате нужда от компетентната намеса на вещи лица в сферата на хамалските и транспортните услуги.

Извозва отпадъци в София и кварталите

Освен с количеството на отпадъците, при избора на превоз трябва да се съобразите още с местоположението си. Вероятно знаете, че някои превозни средства не могат да се движат по определени маршрути, пътища, улици и т.н. Така че, дори да разчиствате цяла къща с огромно количество отпадъци, може да ви се наложи да използвате микробуси, с които да извозите боклуците до сметище или да поискате специално разрешение от общината.

Изнасянето на отпадъците също е “задача”, над която трябва да помислете сериозно. Тя изисква не малко усилия и време. В даден момент може да се окаже, че ще срещнете много по-големи трудности с натоварването и разтоварването на боклуците, отколкото с извозването им и липсата на превоз съвсем да не е най-големия ви проблем. Отпадъците по своя характер могат да бъдат от различен тип и вид – битови, строителни, мебели, електроуреди, храсти, дървета, земя и т.н. Така че, преди да правите каквото и да било – отговорете си на тези въпроси и едва след това пристъпете към действие.

Трябва да отбележим още, че за някои типове отпадъци са необходимите превозни средства, които отговарят на изискванията за тяхното извозване и разполагате с необходимите сертификати. Съветваме ви да обърнете внимание и на този въпрос!

В случай, че се възползвате от услугите на ИЗВОЗВА БГ, няма да има за какво да се притеснявате. Ние ще се погрижим за всичко – от изнасянето до извозването и разтоварването на боклуците. Всъщност можем да поемем и тяхното утилизиране. Фирмата ни разполага със собствено бунище за битови и строителни отпадъци в квартал Враждебна.