Фирма извозва боклуци от мазета на добри цени

Основният проблем, пред който се изправят повечето хора, когато се захванат с разчистването на мазето от ненужните вещи, е свързан с извозването на боклуците. Липсата на транспортно средство може да се окаже сериозна пречка. Реално погледнато не си заслужава да инвестирате в закупуването на микробус, ако смятате да го използвате само за подобен тип дейности. Това означава, че ще “хвърлите” минимум 4-5 хиляди лева за превозно средство, което ще го запалите 4-5 пъти в годината. При положение, че не познавате човек, който може да ви свърши работа и да ви услужи с неговото превозно средство, то пред вас стоят два варианта – да наемете частен превоз или да се възползвате от услугите на някоя фирма, която изхвърля и извозва боклуци от мазета до сметище.

Извозва боклуци от мазета

Ние можем да ви предложим и двете. ИЗВОЗВА БГ е фирма, която предлага хамалски и транспортни услуги на територията на град София и региона. Разполагаме с квалифицирани екипи, които могат да се справят успешно с всяка една хамалска дейност – почистване, преместване, извозване и т.н. Транспортните средства, които използваме за целта са от най-висок клас и са специално оборудвани, за да гарантират ефективната и безопасна работа на хамалите. Според нас по-добрият вариант, е да се възползвате от офертата “почистване и изхвърляне на боклуци от мазета и тавани”. По този начин ще си спестите цялото време и усилия, които ще хвърлите около хамалската дейност. Те не са никак малко и от гледна точка на човек, който разполага с малко свободно време, то по-добре оставете тази работа на някой друг. Наемането на транспорт би ви коствало по-малко пари, но това означава, че всичко около почистването и изнасянето на отпадъците ще падне върху вашите плещи.

Изхвърлянето на отпадъци от мазе неслучайно е една от най-масовите услуги предлагани от хамалските фирми. За изнасянето на част от отпадъците са нужни наистина сериозни физически възможности. Да вземем например изхвърлянето на стар диван от таван или мазе. Няма как да го свалите с асансьор. Затова ще трябва да го носите по стълбите, а ако живеете в кооперация с 15-20 етажа, то сами разбирате какво ви очаква. Минимум 20-30 минути, които ще ви се сторят най-дългите в живота. Не си мислете, че изнасянето на боклуци в чували е по-лесно. Да, бихте могли да ги натоварите в асансьора. Да по-удобни са за изнасяне, но само си представете, че трябва да изнесете около 20-30 чувала с тежест между 10-20 килограма. Освен това ще трябва да ги натоварите на превозното средство, което също ще ви натовари доста и дори “интензивните” тренировки във фитнес залата ще ви се сторят леки сравнение с това.

Извозва боклуци от мазета в София

Също така трябва да добавим, че при изхвърлянето на боклуци от мазе, трябва да се вземе предвид вида на отпадъците. Електроуредите трябва да се отделят от битовите вещи. Дървените мебели също се изхвърлят отделно, а за строителните отпадъци, е излишно да говорим. Предполагам, че всеки един от вас е виждал лепенките с предупреждения за глоби, ако изхвърлите строителни отпадъци в битовите контейнери. Затова не подценявайте хамалската дейност и при нужда потърсете фирма, която извозва боклуци от мазета до сметище и се съсредоточете върху далеч по-важните и смислени неща в живота!