Фирма за извозване на шкафове, маси и ненужни вещи

Превозът на ненужни вещи при изхвърляне въобще не е толкова лесен, колкото вероятно си представяте. За да бъдат извозени въпросния товар трябва да се използва не само „някакво“ превозно средство, но и да се спазват определени правила. Те не са случайни и в никакъв случай не са измислени, за да ви създават трудности или „от немай къде“, казано на жаргонен език. С тяхна помощ ще бъде гарантирана не само вашата, но и тази на околните безопасност; ще се използва максимално времето и значително ще се улесни хамалския процес свързан с изнасянето и натоварването им.

Извозване на шкафове, маси и ненужни вещи

Най-важното правило, не само в сферата на хамалските и транспортните услуги, но и във всеки останал тип работа е „безопасността“. В никакъв случай не се предприемат рискови и необмислени действия. Те могат да ви струват много. Преди да се прави каквото и да било, внимателно се обмисля как ще се действа. Да разгледаме следната ситуация: Разчиствате мазето от боклуци, но на най-високия рафт стои огромен куфар, който тежи достатъчно, че да ви бъде необходима помощ за свалянето му. Освен това мястото е „възпрепятствано“ от други вещи. Вместо да потърсите още някой, с когото да свалите куфара, вие решавате да го извадите от там сами. Качвате се на рафта или използвате стълба, опитвате да издърпате куфара, но той „запъва“. Използвате цялата си сила, за да го направите и тогава нещата излизат извън контрол. Куфара се стоварва върху вас или се изплъзва от ръцете ви и падате назад. В най-добрият случай, ще се отървете само с ожулване или натъртване.

Както сами разбирате това, е хипотетичен, но не и невъзможен развой на събитията. Сигурни сме, че в момента в главата ви изплуват спомени от последния път, в който се наранихте, докато се опитвате да свършите някаква подобна домашна дейност.

В никакъв случай не искаме да оставете с впечатлението, че изхвърлянето на ненужни вещи е някаква работа за „суперчовеци“, но ви съветваме да подходите отговорно към нея, ако имате намерение да се захванете сами.

Извозване на шкафове, маси и ненужни вещи цени

Извозване на стари мебели

ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури не само транспорт за извозване на шкафове, маси и ненужни вещи, но и съответните хамалски услуги, които съпътстват този тип дейност. В случай, че става дума за изхвърляне, ние бихме могли да ви окажем БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ! Разполагаме със собствено сметище за утилизиране на битови отпадъци – мебели; дрехи; вещи и всякаква друга покъщнина. Поради това имаме възможност да предложим на нашите клиенти, които искат да се отърват от старата маса, диван, столове или друг тип обзавеждане, безплатните си услугите. Знаем от опит колко затруднения може да ви създаде една на пръв поглед „битова задача“.

Така че, ако имате нужда от помощ – не се колебайте да ни потърсите – 0898 91 81 81!