Почистване и извозване на строителни отпадъци до сметище

Приключили сте с ремонта в дома си и пред входната ви врата стоят купчина строителни отпадъци, които старателно са опаковани в чували и чакат да ги изхвърлите. За да го направите ще имате нужда от помощ. Изнасянето на боклуците ще изразходва сериозно количество енергия, време и нерви. Може да си ги спестите, ако се възползвате от услугите на хамали, които могат да ви окажат адекватно съдействие за почистването и извозването на отпадъците до сметище.

Извозване на строителни отпадъци до сметище

Всъщност какво е необходимо, за да бъде почистен един обект след ремонт и образувалите се впоследствие строителни отпадъци?

В зависимост от обема на работа и същината на проекта, се предприемат съответните действия. Излишно е да казваме, че почистването на строителни отпадъци при събарянето на сграда и изнасянето на чували с боклуци след ремонт са две коренно различни задачи и няма как да бъдат съпоставяни по мащаб, работа и т.н.

Изхвърляне на боклуци при събаряне на сграда

Събарянето на постройка – дървена, бетонна или друга, е процедура, която изисква професионализъм във всеки един аспект. Понякога дори се стига до тяхното взривяване! Разбира се, дървени постройки от типа на кошари, стари къщи и т.н. могат да бъдат съборени с голи ръце в рамките на няколко часа. Най-важното в случая е да се спазят основните правила за безопасност и да не се предприемат глупави рискове, които могат да доведат до тежки последствия и непоправими щети.

Извозване на строителни отпадъци до сметище в София

Колкото до изхвърлянето на боклуци след ремонт, сложността при тази операция идва не толкова от същината на процеса, а от “заобикалящата го среда” – местоположението на жилището; транспортните връзки до него; околната среда и хората и ред други фактори. В зависимост от ситуацията, изхвърлянето на боклуци след ремонт в баня може да отнеме повече от предвидените усилия и време! Например, ако въпросното помещение се намира в жилище, където достъпа до него е сериозно ограничен и изнасянето на боклуците е меко казано затруднено. Представете си колко време и усилия ще ви отнеме, ако се наложи да изнасяте всеки един чувал по отделно пеша по стълбите, тъй като асансьора не работи. Друг проблем може да е невъзможността да бъде паркирано в най-голяма близост превозното средство, с което ще бъдат извозени до сметището. Тогава може да се наложи дори използването на допълнителна техника, с която да бъдат преместени и натоварени отпадъците.

ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури транспорт под наем или контейнери за изхвърляне на строителни отпадъци при почистване на общи жилищни помещения, къщи или сгради. Ако прецените, че нямате възможност сами да се справите с изхвърлянето на боклуците – оставете тази мръсна и тежка задача в ръцете на хамалите ни! Те ще се погрижат за всичко, а за вие само ще констатирате отличната и бързосвършена работа.

Оставаме отворени за всякакви въпроси на телефон 0898 91 81 81 относно хамалските и транспортните услуги, които предлагаме. Не се колебайте да ни позвъните.