Фирма за извозване на ъглов диван от хол или кухня

Ако сте си мислили, че няма по-досадно нещо от това да местиш мебелите от едната стая в другата поради „прищевките“ на жената, то ще трябва да ви разочароваме. Това не е точно така и има далеч „по-гадни“ домакински неща за вършене. Става дума за изнасянето и извозване на ъглов диван от хол или кухня. Тази мебел е възможно най-сложната за пренасяне предвид неправилната форма, огромните размери и тежестта си. За съжаление повечето модели нямат възможност за цялостен демонтаж, което допълнително усложнява задачата. Възможно е да загубите цял ден докато успеете да преместите диванът.

Извозване на ъглов диван от хол или кухня

Мнозина вече са преминали през това и имат едно наум, поради което предпочитат да се възползват от услугите на фирма за хамалски и транспортни услуги, отколкото да изразходват свободното си време за подобни задачи. Хамалите разполагат с необходимият опит, познания и инструменти, с които да изнесат и извозят диванът или останалите ви вещи по най-бързият и същевременно безопасен начин. В случай, че вече сте се възползвали от услугите на хамали вероятно знаете за какво говорим, но тук е мястото да отбележим, че от хамалски услуги до хамалски услуги има огромна разлика. Не говорим за цената, а за качеството на работа. Ако имате лошо впечатление от работата на хамалите, то вероятно е добито от некоректни колеги, които са гледали да „отбият номера“ и да ви вземат парите. Гарантираме ви, че ако се възползвате от нашите услуги или от тези на колегите-професионалисти ще останете доволни и дори отново ще ни потърсите при нужда.

Но да се върнем на темата с изнасянето и извозването на диванът. Трябва да отбележим, че то може да протече по няколко начина в зависимост от крайната цел. Ако имате намерение да го изхвърлите, нещата ще протекат много по-лесно и бързо, както за вас, така и за нас. Диванът ще бъде разглобен и натрошен на малки парченца и ще бъде изнесен в рамките на няколко минути, след което ще бъде извозен до сметището. При положение обаче, че искат да запазите ъгловият си диван и да го преместите на друго място, ще бъдат нужни много повече време и усилия. Тук трябва да отбележим, че всичко е субективно и много зависи от размерите на диванът и жилището ви. Ако имате широки коридори и врати, а диванът е достатъчно малък, за да премине през тях, без сериозни завъртания и преобръщания, то работата може да бъде свършена за няколко минути. В противен случай може да отнеме малко повече време от очакваното , но бъдете сигурни, че ъгловият диван ще излезе от дома ви – било то през вратата или прозореца! Все пак сме професионалисти!

Извозване на ъглов диван от хол или кухня в София

Колкото до извозването не бива да се притеснявате за нищо, ако се възползвате от нашите услуги. Гарантираме ви експедитивен и безопасен превоз на диванът и останалите мебели, ако решите да има такива. Имуществото ви ще остане непокътнато докато се намира в наши ръце. За това не бива да се притеснявате.

Забравихме да споменем, че, ако смятате да изхвърлите старият си диван – било то ъглов, канапе или друга разновидност, ние можем да се заемем с това напълно безплатно! За повече подробности обаче, се свържете с нас на посоченият телефон.