Хамалска фирма за извозване на фотьойли и кухненски ъгъл от кухня

За транспортирането на фотьойл, холна гарнитура, кухненски ъгъл или други подобни мебели, е необходим специален превоз. Въобще не си помисляйте, че ще успеете да извозите въпросните вещи с личният си автомобил, дори към него да бъде прикрепено ремарке – то не разполага с достатъчно капацитет, за да събере мебелите и да създаде предпоставки за безпроблемното им извозване. Вероятно сте наясно с това щом сте попаднали на нашият сайт и търсите помощ за извозване на фотьойли и кухненски ъгъл от кухня. ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури комплексно обслужване в случая, което ще ви гарантира експресното и безпроблемно транспортиране на въпросните вещи от точка А до точка Б.

Извозване на фотьойли и кухненски ъгъл от кухня

Освен с превозването на фотьойлите и диванът, можем да ви осигурим и висококачествени хамалски услуги, които да улеснят изнасянето на въпросните вещи от жилището. Всъщност трябва да отбележим, че този процес може да бъде далеч по-труден от самото извозване на мебелите. Често се случва кухненският ъгъл, фотьойлът или диванът да не може да премине по “най-безпроблемният” начин през тесните коридори и врати на жилището. Когато избираме обзавеждането за дома си не обръщаме внимание на този факт и първото нещо, което гледаме е това – вещите да ни харесат. Със сигурност това е един от най-важните фактори, но трябва да се съобразите и с размерите на жилището си. Не може входната ви врата да е с ширина от 90 сантиметра, а вие да си купите фотьойл със 120 см ширина. Няма как да го внесете.

В някои случаи изнасянето на диван от жилище, е като истински рубикон или ако трябва да бъдем “по-описателни” – като игра на тетрис. Честно казано тези умения биха могли да ви помогнат да “намерите” по-бързо правилният начин за изнасянето на мебелите от стаята, но не бива да разчитате само на тях! Това е чиста хамалогия и ще изразходите сериозни физически усилия. Натоварванията не са за подценяване и хора с проблеми в кръста не бива да се захващат с подобни задачи! Често се стига до схващания, “секцвания” и други подобни контузии, които ни “изкарват извън строя” за няколко дни. Така че, ако не искате да се стига до такива непредвидени ситуации – обадете ни се!

Извозване на фотьойли и кухненски ъгъл от кухня в София

За безпроблемното извозване на въпросните мебели, е желателно да се предприемат известни мерки в тази посока. Излишно е да споменаваме, че, ако не искате тапицерията на кухненският ъгъл, диванът, фотьойлите и останалите меки мебели да се надраска или скъса, трябва да ги опаковате по целесъобразен начин. За целта ви препоръчваме да използвате дебел найлон и да го “намотате” няколко пъти около критичните точки. Естествено не разчитайте само на опаковката! Ако не бъдете предпазливи и внимателни при изнасянето на мебелите от жилището си, то е много вероятно да се стигне до нежелани последици. Вярно е, че понякога се налага да се използва малко повече сила, за да може въпросната вещ да премине през тесните врати, но в никакъв случай тя не трябва да е повече от необходимото! Границата е тънка и много хора я прескачат, което довежда до непоправими последици – скъсвания, надрасквания и дори счупвания!

ИЗВОЗВА БГ може да ви гарантира безопасно и бързо изнасяне и извозване на фотьойли и кухненски ъгъл от жилище! За контакти – 0898 91 81 81  хамалски и транспортни услуги в София и региона!