Фирма за извозване на строителни отпадъци с камиони

При по-мащабните строителства са необходими камиони за извозване на строителните отпадъци. Истинско мъчение и хамалогия би било, ако се използват обикновени микробусчета за целта. Бързаме да уточним, че под “мащабни строителства и ремонти” имаме предвид срутването на сгради, бутане на няколко стени или къртене до основи, а не основни ремонти в жилища, които се изразяват в къртенето на плочките и ремоделирането на някоя стена. За изхвърлянето на строителни отпадъци след ремонт в жилище няма никакъв проблем да се доверите на възможностите, които предлагат микробусите. Но, ако става дума за по-голямо количество, то потърсете фирма, която може да ви предложи извозване на строителни отпадъци с камиони.

Извозване на строителни отпадъци с камиони

Само почистване на отпадъците отнема време, а също така и сериозни усилия. Ако наемете фирма, която да се погрижи за тяхното изхвърляне, то този въпрос няма да ви касае особено, тъй като всичко ще се извърши от нея. В противен случай обаче, трябва да знаете, че ви очаква доста часове труд. При положение, че имате хора под ръка, които да впрегнете за почистването на отпадъците, то може да наемете само превозно средство, а не да се възползвате от комплексната услуга изхвърляне на строителни материали и боклуци. Тогава ще ви излезе значително по-евтино, но за целта трябва да сте организирали всичко до последният детайл, защото транспортът ще бъде изпратен в точно определено време, за да натовари боклуците, а просрочените минути или часове, в които задържате шофьорът може да ви се таксуват допълнително.

Най-важното нещо, на което трябва да обърнете внимание, когато се заемате с организирането на изхвърляне на строителни отпадъци е изборът на възможно най-подходящ ден и час. Ако хората, които ще ви помагат да изчистите и натоварите въпросните боклуци не са ваши подчинени, а близки и приятели, то предварително съгласувайте с тях кога би им било най-удобно да се ангажират с това. След което изберете дата, на която ще може да съберете възможно най-много хора. Все пак става дума за сериозно количество отпадъци и колкото повече души се съберете, толкова по-лесно и бързо ще приключите с тази задача.

Второто нещо, за което трябва да се погрижите е осигуряването на чували, средства за почистване и препарати. Добре е да имате под ръка поне 100-200 чувала, които трябва да са изработени от дебел и здрав наилон. Под средства за почистване имаме предвид – лопати, метли, ръкавици, предпазни маски и работни дрехи. За препаратите може да помислите и след това, тъй като със самото “забърсване” и “метене” бихте могли да се справите и сами.

Извозване на строителни отпадъци с камиони в София

Честно казано обаче, ако бяхме на ваше място щяхме да се възползваме от комплексната услуга почистване и извозване на строителни отпадъци с камиони до сметище. Разликата в цените не е чак толкова висока, че да ви накара да запретнете ръкави и да изразходвате ценно време и усилия. Мнозина са на същото мнение и предпочитат да си доплатят, но да не се “бъхтят” и “потят” сред прахоляка и мръсотията, която е неизменен участник в този процес.

Все пак решението е изцяло ваше и каквото и да решите ние сме на среща. Просто ни позвънете на 0898 91 81 81 и останалото оставете на нас!