Промоция в София!!! – Извозване на стар диван и фотьойли до законно депото в гр. Костинброд 80 лева!

Позвънете за промоцията в остатъка от времето и изберете точен ден и час, които са удобни на Вас да ви посетим! Независимо кога през годината!!!

Часа Минути Секунди

ДО КРАЯ НА ПРОМОЦИЯТА!!!

Извозване на стар диван и фотьойл от хамалска фирма

Транспортирането на мека мебел от типа на холна гарнитура; канапе; табуретки; диван или фотьойли изисква предварителна подготовка и определени условия. Разбира се, от най-голямо значение е целта на превоза. Когато говорим за изхвърляне или преместване на стари вещи, то нещата могат да протекат по коренно различен начин. Поради тази причина ще ви покажем как биха протекли “хипотетично” двете неща.

Изнасяне на дивани от високи етажи

Извозване на диван или фотьойл при преместване

На първо място при преместването на вещи, е да се запази тяхната здравина. Поради това е необходимо да се вземат мерки преди самото изнасяне и превозване. Хубаво е да бъде направен демонтаж, както и да се опаковат вещите по целесъобразния начин. Разглобяването им е препоръчително поради две причини. Първо да се улесни изнасянето. Второ – да се извърши по-добро и качественото им обезопасяване.

Извозване на стар диван и фотьойл

По презумпция диванът е най-трудно пренасяната вещ. Неговата нестандартна форма и сериозна тежест налага пренасянето му от поне двама души. Ако не е възможен демонтаж, то нещата наистина загрубяват. Може да има сериозни затруднения при изнасянето му през коридорите на жилището. Тук е момента да посочим, че тези трудности могат да бъдат срещнати и при изнасянето на фотьойла. Разбира се, има вариант, при който и да нямате никакви затруднения с преместването. Ако “на времето” сте се съобразили с размерите на дома си, когато сте закупували холната си гарнитура, то изнасянето на диванът, фотьойлите и т.н. от дома ви, може да протече като “по вода” и за отрицателно време!

Извозване на диван или фотьойл при изхвърляне

Когато става дума за изхвърляне на стари мебели и като цяло на покъщнина, то нещата могат да протекат много бързо и лесно, ако е създадена достатъчно добра организация и са на лице всички необходими ресурси за нейното осъществяване. Изнасянето и самото превозване е далеч по-лесно и бързо. Сега ще обясним как и защо. Накратко казано разглобяването на вещите може да не е наложително. Дори може да си позволите да ги натрошите, ако прецените, че така ще ви отнеме по-малко време и усилия. Единственото, което е препоръчително да направите е да ги “раздробите” на по-малки парчета, за да може да се възползвате от целия капацитет на превоза, който ще бъде използван за извозването им до сметище. Разбира се, ако не става дума за повече от един диван, фотьойл или цяла холна гарнитура, то може изобщо да не се налага да ги демонтирате по какъвто и да било начин.

Извозване на стар диван и фотьойл цени

ИЗВОЗВА БГ предлага безплатно изхвърляне на стар диван с фотьойли. Изпращаме мобилен екип на място, който да се погрижи за изнасянето и извозването им до сметището. Без значение от целта на превоза- позвънете ни и ние ще се погрижим за неговото осъществяване! Най-добри хамалски и транспортни услуги от ИЗВОЗВА БГ в София и региона!