Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Фирма за извозване на стари мебели от центъра на София

В центъра на София винаги е натоварено. Без значение дали е ден или нощ винаги има движение в двете посоки. Освен, че трафикът е изключително голям трябва да се отбележи, че за 24 часа сигурно преминават над 100 000 пешеходци по улиците и тротоарите на центъра на София. За някои това може да е добре, но на други им създава редица неудобства. Особено, когато става дума за извозване на стари мебели от центъра на София при преместване, неудобствата, които могат да бъдат причинени от трафика са огромни.

Най-малкото става дума за изключително сериозно забавяне. Например извозването на покъщнина от краен квартал отнема максимум 3-4 часа работа, в най-тежкия случай. В това време не влиза само извозването на мебелите, а всичко останало – демонтаж, изнасяне, натоварване и разтоварване. Докато при преместването на вещи от жилище в центъра на София целия процес се забавя изключително много, като основната причина е трафика. Може би се чудите защо и не можете да намерите логиката, но сега ще се опитаме да Ви обясним трудностите, с които обикновено се срещаме, когато извършваме извозване на стари мебели от центъра на София.

Извозване на стари мебели от центъра на София

Да започнем от началото на целия процес. Изнасянето на мебели от жилище в центъра се случва много по-трудно, тъй като постоянно преминават хора около сградите, с които трябва да се съобразяваме, за да не се стигне до някой нелеп инцидент, например. Освен това често ни се случва да паркираме буса доста по-далеч от жилището, тъй като е традиция около входа да няма място за паркиране, а евентуално спиране на улицата ще блокира движението в и без това тесните улички, от които е изграден центъра на столицата. Все пак ще се съгласите, че едно е превозното средство да бъде паркирано до входа, а съвсем друго е да бъде оставено на 100-200 или повече метра от него.

Сега да пристъпим й към извозването на мебелите от центъра на София. По традиция там задръстването е огромно и отнема поне половин час, за да излезеш или влезеш в центъра на града. Ако пък „уцелите“ момент, в който се извършват някакви ремонтни дейности по пътната настилка, то опашките от коли стават километрични и вече никой не може да Ви каже колко време ще бъде нужно, за да се измъкнете от тях.

Фирма за извозване на стари мебели от центъра на София

И не на последно място трябва да отбележим, че сметището за битови отпадъци във Враждебна е доста далеч от центъра и ако мебелите ще бъдат изхвърляни, то това допълнително ще „усложни“ процеса. В крайна сметка обаче, Вас това не Ви интересува, тъй като желанието Ви е просто да се отървете от мебелите и те да напуснат жилището Ви. Другото вече е отговорност на фирмата и тя сама си преценява колко време и разходи ще й струва изхвърлянето на старите мебели на сметището за депониране.

Сами виждате за каква „разправия“ става дума и колко усложнения могат да изникнат по време на работния процес. Ако смятате, че можете да се справите по-добре от фирма за извозване и хамалски услуги, то сте свободни да опитате, но от личен опит Ви съветвам да не надценявате възможностите си и по-добре да се доверите на професионалисти, отколкото да губите излишно време, нерви и усилия.

Нашата цел е да Ви помогнем, а не да Ви вземем парите. Ще се убедите в това, след като Ви изготвим оферта за извозване на стари мебели от центъра на София.