Фирма за извозване на стари мебели и демонтаж с инструменти от хамали

За извозването на стари мебели, без значение дали става дума за изхвърляне или преместване, е необходим специализиран транспорт. Това може да бъде микробус или камион, който е оборудван по подходящ начин, улесняващ превозването на мебелите. Въпросното “оборудване”, се изразява в т.нар. “асансьорни капаци”, обезопасяващи колани, разделения в каросерията и ред други подобни пособия, които малко или много могат да се окажат решаващи за по-бързото и лесно извозване на мебелите. От опит ви предупреждаваме, че транспортирането на подобен тип вещи може да отнеме повече от очакваното време и усилия. Затова не бива да подценявате хамалските дейности, дори за миг.

Извозване на стари мебели и демонтаж с инструменти

ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи извозване на стари мебели и демонтаж с инструменти от хамали. Разполагаме с няколко превозни средства, които могат да бъдат използвани за експресно транспортиране на въпросните вещи. Заедно с тях изпращаме и екипи от сръчни и достатъчно опитни хамали, чиято задача е да осигурят безпроблемен и бърз демонтаж на мебелите, който е част от подготовката за тяхното изнасяне. Много добре знаете, че някои вещи не могат да се преместят в цял вид, като например – секцията, диванът, гардеробът и ре други подобни мебели.

Всъщност трябва да отбележим, че има още една причина, поради която е препоръчително мебелите да се разглобят преди преместване. По този начин може да се използва пълният капацитет на каросерията на превозното средство и ще могат да се натоварят много повече мебели. Например, ако старият ъглов диван бъде натоварен в цял сглобен вид, заедно със кухненската маса, столове, легло и шкафове, то едва ли ще има място за повече мебели. Освен това е доста съмнително дали ще успеете да съберете цялата покъщнина на един курс в този й вид. Когато бъдат разглобени, може да се използва пълният обем на каросерията – “до таван”, както се казва.

Тук е моментът да отбележим, че демонтажът на мебелите няма да бъде за сметка на тяхната безопасност. Ще се вземат абсолютно всички необходими мерки, за да бъде гарантирана сигурността им по време на превоза. В най-добрият вариант могат да бъдат използвани оригиналните им кашони, но, ако не ги пазите, то ние разполагаме подходящи опаковки и материали, които да осигурят безопасността им. Също така трябва да добавим, че е много важно и “начинът на работа”, защото дори да “бронирате” вещите си, няма да им гарантирате безопасност, ако не действате внимателно при разглобяването им.

Освен с извозване на мебели, ИЗВОЗВА БГ може да ви бъде полезна за още куп други хамалски и транспортни услуги. Може да разгледате списъкът с услуги, които предлагаме или да отправите директно запитване на телефон 0898 91 81 81. Там ще получите конкретна информация и отговори на всички въпроси, които ви вълнуват относно дейността, която извършваме и всичко останало, с което можем или не можем да ви бъдем полезни. Много хора ни търсят при почистване на жилища от битови отпадъци или за изхвърляне на строителни отпадъци след ремонт.

Извозване на стари мебели и демонтаж с инструменти в София

Така че, ако имате нужда от висококачествени хамалски и транспортни услуги в София и региона – ИЗВОЗВА БГ е фирмата, към която трябва да се обърнете. Част от услугите, които предлагаме са БЕЗПЛАТНИ, а други изключително евтини и достъпни.