Извозване на стари електроуреди при преместване или изхвърляне

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Транспортирането на електроуреди има своите специфики. Най-голямо внимание при извършването на превоза, се обръща на безопасността на товара. Това е фина техника, която може да пострада дори при най-лекия допир или натиск. Поради тази причина трябва да се вземат всички необходими мерки, за да се гарантира тяхното “благосъстояние”. Те се изразяват в няколко неща, които обхващат изнасянето на електроуреди; тяхното натоварване; разтоварване; начин на превоз и т.н.

Трябва да отбележим, че извозването на електроуреди може да се осъществи по няколко различни начина, които са съобразени с вида на товара, неговото количество, цел и прочие. Именно на тях ще обърнем внимание в следващите няколко реда. Ще ви дадем няколко съвета, които ще ви бъдат от полза и със сигурност ще улеснят задачата ви, ако в крайна сметка решите да се нагърбите сами с тяхното транспортиране, а не потърсите професионална помощ от хамали, например.

Извозване на стари електроуреди

Подготовка за изнасяне и извозване

Начинът, по който ще бъдат подготвени електроуредите за изнасяне и извозване зависи до голяма степен от намеренията. Ако смятате да ги изхвърляте, то не е необходимо да обръщате сериозно внимание на “безопасността” на вещите, когато ги изнасяте и извозвате. Целта ви ще бъде да успеете да съберете всички електроуреди на един курс. Поради тази причина може да ви се наложи да разглобите част от тях, за да се възползвате от максималния капацитет на каросерията.

При положение обаче, че въпросните стари електроуреди са работещи и вашето намерение е да ги използвате отново, то ще трябва да положите известни усилия, чрез които да си гарантирате, че те ще пристигнат на желаното място във вида, в който сте ги изпратили. За целта използвайте подходящи опаковки – кашони, найлони, стиропор, вестници и всичко останало, което имате под ръка и смятате, че би могло да ви бъде полезно. Също така трябва да бъдете внимателни при изнасянето на електроуреди. Някои от тях бихте могли да ги изнесете сами, но други не. Например старата пералня, хладилник или фризер няма как да ги изнесете без чужда помощ.

Изнасяне и извозване

Вече споменахме за какво трябва да внимавате при изнасянето и товаро-разтоварния процес свързан с електроуредите. Самото извозване е не по-малко отговорен процес и трябва да се спазва определено поведение на пътя. В никакъв случай не предприемайте рискови маневри, остри завои и внезапни спирания. Вероятно сами се досещате до какви последици може да доведе това. Ако нямате опит в превозването на каквито и да било товари, то по-добре оставете тази задача в ръцете на някой друг или потърсете професионална помощ. Разбира се, че няма нищо сложно в превозването на една печка или хладилник, но, когато стане дума за по-голям товар, то тогава трябва да се спазват “неписаните” изисквания и правила за превоз.

Извозване на стари електроуреди в София

Как ИЗВОЗВА БГ може да ви бъде полезна

Нашата фирма предлага безплатно извозване на електроуреди при изхвърляне, както и професионални комплексни хамалски и транспортни услуги при преместване. С конкретни срокове и цени можем да се заемем едва след като се запознаем в детайли със ситуацията. За повече информация ни позвънете на посочения телефон, а на сайта ни е посочен ценоразпис с ориентировъчни оферти.