Фирма за извозване на стари електроуреди – платено

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Търсите транспорт, който да използвате за извозване на стари електроуреди за изхвърляне или преместване? ИЗВОЗВА БГ може да ви осигури такъв…и не само това! Ние можем да ви осигурим висококачествени хамалски услуги, които да улеснят допълнително превозването на въпросният товар. Макар, че става дума за електроуреди, тяхното изнасяне и извозване може да ви създаде известни трудности. Да вземем например хладилникът, готварската печка или фризерът. Това са представители на бялата техника, чието преместване или изхвърляне може да не протече според очакваният “лесен начин”.

Извозване на стари електроуреди - платено

Освен това трябва да отбележим, че за превозът на подобни предмети, е необходим специализиран транспорт. Вероятно сте запознати с това, щом четете тази статия и търсите подходящо средство, с което да извозите въпросните електроуреди. Търси се превоз, който разполага с достатъчен капацитет, за да осигури лесното и ефективното им транспортиране. Няма да сте първият, през чиято глава да премине идеята да използва личният си автомобил. Реално погледнато бихте могли да го направите, но, ако се замислите малко повече ще осъзнаете, че подобно начинание би било истинско мъчение. Ще изразходите много повече време и усилия, отколкото, ако намерите подходящ превоз за извозване на стари електроуреди.

Един най-обикновен микробус би могъл да ви свърши отлична работа. Този тип превозни средства ще ви предложи всичко, от което имате нужда – достатъчно голяма каросерия; нисък разход на гориво и възможност за управление БЕЗ ПРОФЕСИОНАЛНА квалификация! Предполагам, че знаете, че за управлението на над 3,5-тонни моторни превозни средства трябва да разполагате с необходимият сертификат.

Както споменахме вече, освен от превозно средство, със сигурност ще имате нужда от помощ за изнасянето на електроуредите. Едва ли ще срещнете проблеми с преместването на микровълновата, телевизорът или радиото, но със сигурност няма да успеете да изнесете сами хладилникът или пералнята! Това са обемни и тежки електроуреди, за чието изнасяне от жилище са необходими поне двама души. Не се заблуждавайте, че, когато сте ги получавали от магазина са ви били изнасяни от сам човек с ръчна количка. За съжаление тази техника няма как да я приложите вкъщи, предвид тясното свободно пространство, с което разполагате! Именно поради тази причина трябва да потърсите помощ и да бъдете внимателни при изнасянето на електроуредите. В противен случай рискувате да повредите ръбчетата на стените; да надраскате вратите; да счупите плочките при изпускане и ред други неприятни последици, които могат да се случат, ако не подходите внимателно към тази задача.

Извозване на стари електроуреди - платено в София

ИЗВОЗВА БГ може да ви предложи платен или БЕЗПЛАТЕН транспорт за извозване на електроуреди. В случай, че искате да ги преместите в ново жилище или място, то ще трябва да си заплатите за помощта, която ще ви окажем, но ако планирате да изхвърлите старият и ненужен телевизор, хладилник, пералня и т.н., тогава можем да ви предложим безплатната си помощ. Ние ще се ангажираме с всичко – от изнасянето до извозването на електроуредите до сметището за утилизация на този тип отпадъци.

С две думи казано – ако имате нужда от професионални, евтини или безплатни хамалски и транспортни услуги – ИЗВОЗВА БГ е вашата фирма в София и региона! ЗА повече информация и заявки – 0898 91 81 81.