Транспорт за извозване на стари електроуреди – платено

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.
Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 
Извозване на два електроуреда 60 лева. 
Извозване на три и повече уреда 50 лева.

ИЗВОЗВА БГ предлага безплатно или евтино извозване на стари електроуреди до сметище в София и региона. Ние изпращаме мобилни екипи до жилище, както и всяка неделя събираме ненужна бяла и черна техника в нашите депа. Освен за изхвърляне обаче, може да ни потърсите и за помощ при преместване. Това са чупливи вещи, които се нуждаят от по-специфичен начин на изнасяне и извозване. Трябва да се вземат необходимите мерки за осигуряването на тяхната безопасност. Има “неписани” правила, които е препоръчително да се спазват при транспортирането на подобен тип вещи при преместване.

Извозване на стари електроуреди

Начинът на извозване се определя до голяма степен от целта на превоза. Например електроуредите се изнасят и транспортират по различен начин, когато става дума за изхвърляне или преместване. Хипотетично нека да разгледаме и двата процеса, за да добиете ясна представа за това, което трябва да очаквате, ако се възползвате хамалските или транспортните услуги на някоя фирма.

Извозване на стари електроуреди при преместване

Основната задача тук, е да подсигурите безопасността на товара. Това може да се случи по няколко начина. Вашата работа започва още от подготовката на електроуредите за тяхното извозване. Препоръчваме ви да използвате специфични противоударни материали, които могат да гарантират тяхната безопасност. Най-добре е да използвате оригиналните им опаковки, но е малко вероятно да ги пазите. Така че, съвсем спокойно може да вземете кашони каквито прецените за добре. Било то от кварталния магазин или си поръчате специфични опаковки от фирмата, която ще наемете да извози вашите вещи. Ако въпросните електроуреди са чупливи и малки по размер, то ви препоръчваме да запълните празното пространство в кашоните. По този начин ще предотвратите свободния му ход, което би могло да доведе до нежелани повреди при пренасянето или извозването им. Но не го правете с други вещи, а с намачкани вестници, стиропорени топчета или найлон. И не на последно място – сложете етикет “чупливо”. Това ще ви напомни или хамалите, които ще ги изнасят, ще знаят, че вътре има “фини” електроуреди, към които трябва да се отнасят по-внимателно.

Извозване на стари електроуреди при изхвърляне

Няма нужда да опаковате електроуредите, ако смятате да ги изхвърляте. Единствено трябва да бъдете внимателни при изнасянето им, за да не повредите по някакъв начин останалото си имущество. Например в не бива да “дърпате” или “теглите” хладилника по плочките. Вероятно се досещате какви ще бъдат последствията от това. Електроуредите се изхвърлят на специализираните депа, където се рециклират или унищожават по безопасен за околната среда начин. По пример на развитите страни и в България вече, се прилага тази практика за регламентирано изхвърляне на стари електроуреди и ненужни вещи. Някои от тях могат да се рециклират и да се използват за създаването на нови. Естественото им разлагане в природата е практически невъзможно и те нанасят огромни щети върху нея. Именно поради това е желателно да се предават на пунктовете, които се занимават с тяхното утилизиране.

Транспорт за извозване на стари електроуреди

Транспортирането на електроуреди от точка А до точка Б, независимо дали става дума за изхвърляне или преместване, е трудоемка задача, която изисква сериозни организационни и физически усилия. Ние можем да ви ги спестим. Позвънете на телефон 0898 91 81 81 и наемете транспорт за преместване или се възползвайте от офертата ни за БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стари електроуреди.