Промоция в София!!! – Извозване на стара секция и диван до законно депото в гр. Костинброд 120 лева!

Позвънете за промоцията в остатъка от времето и изберете точен ден и час, които са удобни на Вас да ви посетим! Независимо кога през годината!!!

Часа Минути Секунди

Извозване на стара секция и диван от хамали

Транспортирането на стара секция или диван изглежда на пръв поглед като елементарна задача, но има няколко обстоятелства, които могат да затруднят значително този процес. Неслучайно много хамалски фирми предлагат тази услуга, тъй като осъзнават трудностите, с които могат да се сблъскат хората и им предлагат рационалното решение, което ще им спести не малко усилия, време и нерви. ИЗВОЗВА БГ предлага евтино или дори безплатно извозване на стара секция и диван при изхвърляне или преместване в ново жилище.

Извозване на стара секция и диван

Извозване на стара секция и диван при преместване

Когато говорим за преместване на вещи, то най-важното нещо, което трябва да се направи в случая, е да се осигури безопасността на товара. За целта се прилагат различни хамалски и транспортни операции, които по един или друг начин елиминират опасностите, които се крият по време на работа за товара.

Демонтаж

Демонтирането на въпросните вещи трябва да се извърши по строго определен начин, който не само да улесни изнасянето им, но и да гарантира безопасността им. Когато се разглобят на малки парчета, вещите могат да се опаковат по много по-стриктен начин, който да ги предпази от каквото и да било нараняване. Например почти всяка една секция има стъклени врати, които спадат в графата “чупливи” и всеки един неволен натиск, удар или съпротивление може да доведе до нежелани последствия.

Изнасяне

Секцията се изнася значително по-лесно от един диван, например. Особено, ако се разглоби до основи. Тогава дори сам човек би могъл да се справи с нейното пренасяне. Докато при дивана нещата не стоят така. Освен, че няма как да се изнесе самостоятелно, то трябва изключително много да се внимава как се премества, тъй като е мека мебел и дори най-лекия натиск може да повреди неговата повърхност. За съжаление мерките за безопасност, които могат да се предприемат в случая не са много и повече внимание и усилия трябва да се насочат към физическата дейност. Строго забранено е прилагането на какъвто и да било натиск, който да “ускори” изнасянето на дивана. Най-важното е да се запази спокойствие в този момент и да не се подавате на емоциите, когато нещата се “закучат”.

Извозване

При извозването най-важното нещо, е да се използва подходящ транспорт, който разполага с достатъчно голяма каросерия, която може да побере без проблем въпросния товар. Задължително трябва да се остави свободно пространство между вещите, за да се избегне нежелан контакт между тях, който може да се окаже причина за тяхното счупване, изкривяване или друг вид нараняване. За да се ограничи свободния им ход може да се използват въжета, колани или други приспособления, които да “застопорят” вещите.

Извозване на стара секция и диван в София

Извозване на секция и диван при изхвърляне

Когато говорим за изхвърляне, то самата процедура е значително по-проста. Хамалската и транспортна дейност може да бъде осъществена в рамките на час, ако е създадена подходяща организация и количеството на боклуците не е “голямо”. Това е така, защото процеса по демонтаж и изнасяне е много по-прост, тъй като не се прилагат допълнителни усилия за осигуряването на безопасността на вещите и може да се действа дори по-грубо, като се стигне до “счупвания”.

ИЗВОЗВА БГ предлага своите хамалски и транспортни услуги при извозване на секция и диван в София и региона. При нужда от помощ позвънете на 0898 91 81 81 и ние ще решим Вашия проблем с един замах!