Хамали за извозване на отпадъци от къщи и апартаменти в София

Почистването на домът ни от ненужните вещи и всички боклуци, които сме натрупали в него е достатъчно досадно занимание, че да се захващаме и с извозването им до сметище. За съжаление обаче, нямаме избор. Или извозването отпадъците до сметището или ги оставяме в домът си. Средно положение няма. Всичко зависи от това дали имате подходящ транспорт под ръка, който да използвате, за да закарате боклуците до бунището. Няма смисъл да разчиствате домът си, ако не може да изхвърлите боклуците от него. Забравете за идеята да ги оставите до кофите с общите отпадъци. Първо, защото сред тях може да има вещи и материали, които трябва да се изхвърлят по регламентираният от Закона начин и второ, не е честно спрямо останалите хора.
Извозване на отпадъци от къщи и апартаменти

Представете си следната ситуция: Отивате до контейнерът за боклук, за да си изхвърлите торбичката с ежедневните отпадъци – опаковки от храна, картони, хартия, пластмасови бутилки и т.н. И какво да видите – кофата е пълна догоре със стари буркани, зимнина и друга покъщнина. Със сигурност няма да ви стане приятно, нали? Така че, не постъпвайте по този начин, защото един ден вие може да сте в ситуацията на “човекът с торбичката” и да няма къде да си я изхвърлите.

При положение, че нямате възможност, то не бързайте да “нарушавате Закона и междусъседките си отношения”, ами помислете върху останалите варианти. Замисляли ли сте се, че има фирми, които предлагат изхвърляне и извозване на отпадъци от къщи и апартаменти до сметище в София? Всъщност всяка хамалска фирма може да ви предложи тази услуга и то на достъпни цени. Включително и ние. Разполагаме с богат автопарк, който може да влезе в употреба винаги, когато имате нужда от него. Било то за извозване на боклуци, преместване на багаж или доставка на някакъв вид стоки, строителни материали и т.н.

Извозване на отпадъци от къщи и апартаменти в София

Честно казано, ако имате намерение да се възползвате от услугите на хамали за извозване на отпадъци от къщи и апартаменти, то нашият съвет е да ги наемете не само за транспортирането, но и за почистването и изнасянето на боклуците. Реално погледнато ще заплатите известна сума и защо да не си отметнете целият този ангажимент, като доплатите още малко и оставите всичко в опитните им хамалски ръце. Разбира се това си е лично ваша преценка, но поне на нас ни изглежда по-логично да се възползвате от “целият пакет”, предвид факта, че разликата в цената е меко казано незначителна.

Отлична работа за извозването на отпадъците ще ви свърши един най-обикновен микробус или ако трябва да бъдем честни, то всяко транспортно средство с достатъчно голяма и широка каросерия ще ви бъде от полза. Дори т.нар. “баничарки” биха могли да ви свършат добра работа, в зависимост от количеството на отпадъците. Ако не искате обаче, да правите няколко курса до сметището и да сваляте всичко на ръка, то най-добре наемете самосвален микробус. Натоварвате боклуците и ги изсипвате на сметището. Звучи прекрасно, нали? Преди това обаче, ви очакват няколко часа ровене и потене сред камарата боклуци, които сте натрупали в мазето, таванът, гаражът и всички останали помещения от домът си. Всичко това може да си го спестите с едно обаждане на телефон 0898 91 81 81 за София и региона.