Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Фирма за извозване на обемисти отпадъци

Извозването на извънгабаритни отпадъци изисква специализирани транспортни средства – микробус, камион, багери, самосвали и т.н. В зависимост от типа на боклуците, които ще изхвърляте, се изготвя план, по който ще се действа. Освен с извозването на отпадъците може да срещнете проблеми и с тяхното подготвяне за изхвърляне. Така че, това е още една обезателна причина, поради която е препоръчително да потърсите фирма за почистване на боклуци от жилище или строителна площадка, отколкото сами да търсите решение на проблема!

Обемистите отпадъци могат да бъдат от всякакъв тип – битови, строителни и други. Понякога може да се наложи прилагането на специфични техники, които по един или друг начин да облекчат изнасянето и превозването на боклуците.

Изхвърляне и извозване на обемисти битови отпадъци до сметище

Обемистите отпадъци от този тип могат да бъдат под формата на различни мебели, електроуреди и вещи. Например – стар диван, секция, легло, пиано, шкафове, фризер, хладнилник, печка, холна гарнитура и други битови отпадъци с по-големи размери и форми. За да се улесни тяхното изнасяне и извозване обикновено се извършва демонтаж. Разбира се, в случаите, когато това е възможно. Сами се досещате, че е много по-лесно да бъдат изнесени на части. Освен това се облекчава и извозването им. Например могат да се натоварят повече вещи от обикновено и да се спестят няколко курса до сметището. Това съвсем не е маловажно от икономическа гледна точка, а и от времева.

Извозване на обемисти отпадъци

Изхвърляне и извозване на обемисти строителни отпадъци до сметище

При строителните отпадъци обаче, нещата стоят с една идея по-сложни. Повечето от тях няма как да се разглобят, поради което се налага използването на специфична техника за тяхното изнасяне, натоварване и разтоварване. Като например – мотокари, багери, кранове и т.н. Също така, ако става дума за извозване на боклуци от къща с двор, най-вероятно има стари дървета и храсти, които трябва да бъдат премахнати.

Хамалски и транспортни услуги от ИЗВОЗВА БГ

Нашата фирма може да ви предложи редица хамалски и транспортни услуги на територията на град София. Освен при почистването на отпадъци можем да ви бъдем полезни и в много други ситуации от бита. Ето част от услугите, които предлагаме:

 • Преместване на покъщнина.
 • Изнасяне на мебели.
 • Извозване на електроуреди.
 • Почистване на мазета и тавани.
 • Преместване на мебели от жилище.
 • Почистване на боклуци от апартаменти и къщи.
 • Изнасяне на боклуци от гаражи и общи части в жилищни кооперации.
 • Доставка на стоки и материали.
 • Рязане на храсти и почистване на дворове от стари дървета и отпадъци.
 • Почистване след ремонт.
 • Извозване на всякакви видове отпадъци.
 • БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стари мебели.

Това са само част от хамалските и транспортни услуги, които предлага ИЗВОЗВА БГ на територията на София и региона. Винаги, когато става дума за преместване, изхвърляне или извозване на някакъв товар или вещи – позвънете ни! Запишете си нашия номер 0898 91 81 81 и още в същия ден бихме могли да ви бъдем полезни!