Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Евтино или безплатно извозване на мебели и демонтаж с инструменти

Някои мебели трябва да бъдат разглобени, за да могат да бъдат извозени. Да вземем например секцията или гардеробът. Тях е немислимо да ги изнесете в цял вид, а какво остава, за да ги транспортирате. Демонтирането на мебели не е по силите на всеки. Разбира се, че е доста по-лесно да разглобиш нещо, отколкото да го сглобиш, но въпреки това имайте едно наум, когато се захващате с тази задача. Всичко е във ваши ръце и единствено от вас зависи как и дали ще се справите с демонтирането и извозването на вещите.

Извозване на мебели и демонтаж с инструменти

Не се заблуждавайте, че бихте могли да извършите тази операция сами. Абсурд. Ще имате нужда от помощ, някой, който да ви придържа. Освен това трудно ще успеете да изнесете и натоварите вещите сами. Разбира се, че след като ги разглобите на малки парчета, ще бъде много по-лесно да ги пренесете, но това не важи за всички видове мебели. Ако правите “основно разчистване” на дома си, то най-вероятно ще искате да се отървете от старият си диван, а сами се досещате, че той няма как да бъде разглобен, освен, ако не бъде натрошен.

Другите мебели, с които може да срещнете затруднения при тяхното разглобяване, изнасяне или извозване са леглата и кухненските шкафове. За щастие обаче, спалните могат да бъдат демонтирани до основи и само за матракът бихте имали нужда от помощ при изнасянето му. Колкото до кухненските шкафове, то няма как да ги свалите сами. Всъщност има, но в такъв случай ще рискувате тяхната здравина, но, ако сте решили да ги изхвърляте, то това едва ли ви вълнува особено.

Нашият съвет обаче, е никога да не работите сами. От гледна точка на собствената ви безопасност винаги е по-добре да има някой около вас, на когото може да разчитате при евентуален инцидент. Освен това екипната работа е много по-бърза и дори би могла да се превърне в “забавление”, ако сте в подходяща компания.

Извозване на мебели и демонтаж с инструменти в София

За извозването на мебелите и останалите вещи ви трябва подходящо транспортно средство. Обикновен микробус ще ви свърши отлична работа. В зависимост от размерите на товара и мястото, до което искате да ги откарате може да използвате и камион, но ако нямате необходимата квалификация да го управлявате, е желателно да намерите човек, който да го управлява. Именно това е проблемът, с който се сблъскват повечето хора – липсата на превозно средство. Малцина са тези, които могат да се похвалят, че разполагат със собствен микробус или камион.

Така че, ако сте един от многото, които нямат собствено превозно средство или не могат да намерят такова от някой познат, то не се притеснявайте! Попаднали сте на точното място. Ние можем да ви предложим извозване на мебели и демонтаж с инструменти в София и региона. Като водеща фирма в сферата на хамалските и транспортните услуги можем да ви предложим дори безплатно извозване на мебели, с цел изхвърляне.

За повече информация ви препоръчваме да се свържете с нас на телефон 0898 91 81 81, където да уточним детайлите около работата, която искате да бъде свършена и начинът, по който да се случат нещата.