Евтино извозване на електроуреди с пикап

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Ако имате нужда от подходящо превозно средство, с което да извозите вашите електроуреди донякъде може да се обърнете към нас за помощ. Ние можем да ви предоставим нашият пикап, с който да извършите желаният транспорт. На пръв поглед пикапът може да ви се стори като нестандартно превозно средство, но ви гарантираме, че ще ви свърши отлична работа. С негова помощ бихте могли да превозите без абсолютно никакви проблеми всеки един хладилник, пералня, печка или друг електроуред с по-големи размери. Като затова дори няма да ви бъде необходима професионална категория за шофьор, тъй като пикапите спадат към леките автомобили.

Извозване на електроуреди с пикап

В случай, че нямате шофьорска книжка или не сте сигурни, че ще се справите с управлението на тази кола, то може да изпратим и екип от двама-трима души, които да се заемат с натоварването, разтоварването и извозването на електроуредите до желаната дестинация. Това няма да оскъпи цената на транспорта и може да го считате като “бонус” от наша страна. При положение, че искате да изхвърлите старата бяла или черна техника, то можем да ви предложим дори безплатно извозване на електроуреди с пикап до сметище, но при строго определени условия. За тях може да научите на телефон 0898 91 81 81.

Да се върнем обаче, на извозването на електроуредите. В зависимост от целта на превоза – преместване или изхвърляне, може да се процедира по няколко различни начина. Ако приемем, че сте решили да преместите въпросните вещи на ново място, но искате да ги запазите и дори използвате, то трябва да бъдете много внимателни докато боравите с тях. Препоръчваме дори да ги опаковате, за да предпазите от надраскване, счупване, огъване или друга подобна щета, която би могла да ги сподели при евентуален инцидент. Това обаче, няма да ги спаси, ако действате несръчно или несъобразително. Така че действайте внимателно и спокойно, когато ги изнасяте от дома си, за да няма “фаулове”.

Същото се отнася и за превозването им. Не си мислете, че, ако карате с над разрешената скорост и правите опасни маневри и внезапни спирания, ще съумеете да предпазите здравината на товарът. Напротив! Със сигурност ще има нещо счупено и се молете да не е всичко. Освен това има и опасност да изсипете товарът, което може да доведе до много сериозни последствия и дори да предизвикате ПТП! Така че, освен предпазните колани, въжета и останалите пособия, с които ще гарантирате стабилността им по време на извозването, трябва да обърнете внимание и на начинът, по който управлявате автомобилът си!

Извозване на електроуреди с пикап цени

Нещата стоят по много по-прост начин, ако решите да изхвърляте старите си електроуреди. Единственото нещо, което трябва да направите в случая е да ги предадете на специалните депа, които се занимават с тяхното преработване и унищожаване. По Закон е забранено да изхвърляте подобен тип отпадъци в общите кофи за смет. Ако нямате намерение да се разкарвате до сметището, то не оставяйте ненужните си електрически вещи на произвола на съдбата, а потърсете фирма, която да се заеме с тяхното изхвърляне. Както споменахме вече ние можем да ви предложим БЕЗПЛАТНО извозване на електроуреди с пикап до сметище при определени условия. ИЗВОЗВА БГ ще се ангажира с изнасянето, извозването и изхвърлянето им, а на вас това няма да ви коства никакви усилия!