Изнасяне и извозване на домакински уреди и мебели

При извозване на домакински уреди и мебели трябва да се погрижите за някои неща. Разбира се, че на първо място е транспорта. Той ще изиграе ключова роля в това действие и бих казал, че 70 % от работата ще се извърши от него. Поради тази причина трябва да разполагате с подходящо превозно средство, което да може да улесни максимално Вашата задача.

Извозване на домакински уреди и мебели

Трябва да знаете, че не всеки микробус ще Ви свърши работа. Препоръчително е използвате бордови, които са създадени именно за тази работа – извозване на товари. Затворените микробуси (онези, с които се разкарва храна) няма да Ви свършат работа, тъй като „каросериите“ им са много тесни и ниски и няма как в тях да бъдат разположени „грамадни“ вещи като диван, секция или хладилник. Когато търсите бордови микробус е желателно да намерите такъв с възможно най-голяма каросерия, за да може да извозите повече или всички мебели накуп, без да Ви се налага да правите няколко курса от точка А до точка Б.

Най-добрият вариант е да наемете бус, който е специално създаден за извозване на домакински уреди и мебели. Такива са превозните средства, които се използват от хамалските фирми при преместване, например. Те са оборудвани по специален начин, който гарантира безопасността на товара и значително улеснява неговото натоварване или разтоварване. Предполагам сте виждали онези „магически“ капаци, които се използват за качването на по-тежки товари. Затова става дума. Има още няколко подобни „джаджи“, които се използват за улесняването на целия процес.

Колкото до безопасността при извозването на този тип товари, които спадат в категорията „ценни и чупливи“, трябва да сте наясно с някои неща, за да се предпазите от тях. Съветвам Ви да обърнете сериозно внимание на опаковането на вещите, които ще извозвате. Макар и да ги обезопасите с колани и въжета, това далеч няма да гарантира тяхната безопасност по време на превоза или изнасянето и товаро-разтоварния процес. Винаги има възможност някое от въжетата да се скъса, а за съжаление вероятно изобщо няма да разберете за това или докато се усетите какво се е случило вече ще е късно.

Извозване на домакински уреди и мебели в София

Толкова за безопасността при извозване на домакински уреди и мебели. Искам да насоча вниманието Ви към нещо много по-специфично и то е свързано с начина, по който се изнасят определени мебели или електроуреди. Трябва да знаете, че има огромна разлика в начина, по който се извозва хладилник и диван, например. Хладилникът не може да се транспортира легнал, поради фреонът, който може да изтече,, ако електроуредът се постави в такова положение. Диванът също има своите особености и те са свързани с неговите нестандартни форми, които изискват „по-специално“ внимание. Освен това е много важно да предпазите тапицерията му от надраскване или скъсване.

Вместо да се затормозявате с тази работа и меко казано да си губите времето, най-добре се свържете с фирма, която да се погрижи за това вместо Вас! Ако се намирате в София или региона може да разчитате на нас! Ние ще се погрижим за адекватното извозване на желаните вещи. Ще Ви предложим индивидуална оферта, която ще бъде изцяло съобразена с Вашите възможности. Позвънете ни още сега на телефон 0898 91 81 81.