Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Извозване на битови отпадъци с камион в София и региона

Понякога за извозването на битови отпадъци до сметище е необходим камион. Поради голямата си товароносимост той е възможно най-добрата алтернатива, която може да използвате за транспортирането на голямо количество боклуци до бунището. С негова помощ бихте могли да ги извозите на един курс, което може да се приеме за доста сериозно предимство, предвид факта, че с обикновено микробусче до 3,5 тона, е възможно да ви се наложи да направите няколко курса до сметището.

Извозване на битови отпадъци с камион в София

Безспорно т.нар. “боклукчийки”, които използват от общината или частните фирми за събиране на отпадъци е най-добрата алтернатива в случая, но няма как да наемете такъв специализиран транспорт за личните си нужди. Частните фирми, които събират боклуците от общите кофи във вашето населено място не предлагат подобни услуги. Така че, ще трябва да помислите за друг вариант. Тук е моментът да предложим нашите професионални хамалски и транспортни услуги, които могат да ви свършат отлична работа в този случай. Нашата фирма предлага безплатно или евтино извозване на битови отпадъци с камион в София и региона, като услугата може да обхване не само транспортирането на боклуците, но и тяхното почистване и изнасяне.

Нашата фирма работи по следният начин:

След като ни позвъните по телефона, в зависимост от задачата, която искате да бъде свършена, е възможно да се наложи да изпратим човек на място, който да направи оглед. Това се налага, за да можем да ви дадем най-добрата оферта, тъй като сами разбирате, че няма как да преценим дали боклуците са “наистина много” или става дума за няколко стари мебели, електроуреди и други подобни вещи. Имали сме случаи, в които ни казват, че трябва да бъдат изхвърлени “страшно много боклуци”, а в крайна сметка не успяваме да напълним каросерията на обикновен микробус. Така че, и за двете страни е взаимноизгодно да бъде направен този оглед. Освен това по време на огледа ще можем да ви дадем съвети и препоръки относно процеса на работа, които не само, че ще улеснят цялата процедура, но и ще намалят цената й.

Някои хора ни търсят само за транспорт, докато други искат да се възползват от комплексните хамалски услуги, които предлагаме. Всеки сам си преценява кой от двата варианта е по-изгоден за него, но, ако ни питате нас, то предвид разликата в цената, която е минимална, може би по-удачният вариант е да оставите всичко в ръцете на хамалите. Сега ще обясним защо. Ако постъпите по този начин, ще трябва да положите известни усилия и да отделите не малко време, за да почистите боклуците от дома си, което малко или много обезсмисля идеята за наемането на фирма за извозване на отпадъци до сметище в София.

Извозване на битови отпадъци с камион в София цени

Не е тайна, че главната цел на хамалските услуги е да помогнат и същевременно да спестят време и усилия на хората, които нямат възможност да се захванат сами с тази работа. При някои става дума за липсата на превозното средство, други пък нямат време, а на трети откровено не им се занимава. Без значение от кои сте – позвънете на телефон 0898 91 81 81 и ние ви гарантираме, че от боклуците няма да остане и следа!