Извозване на битови отпадъци – бусове и камиони в София и страната

Единственият разумен вариант да извозите боклуците до сметището е като използвате подходящите за целта превозни средства. В случая това са камиони или бусове. Всяко едно транспортно средство от тази категория ще ви свърши отлична работа и няма да ви подведе. Спрямо количеството на отпадъците, които ще изхвърляте може да определите кой от двата типа ще е най-подходящ за целта. Честно казано по-добрият избор са бусовете, тъй като те не изисква специални категории, а и харчат много по-малко гориво сравнение с камионите, където разходът е двоен.

В определени случаи бихте могли да използвате дори личният си автомобил за извозване на битови отпадъци, но до този вариант трябва да прибегнете само, ако наистина се намирате в “улица без изход” и нямате друга възможност, освен тази. Ако решите да използвате превоз с малък капацитет и товаропоносимост, то меко казано ще си “усложните живота”. Това означава, че ще трябва да направите няколко курса до сметището, а след това да се заемете и с почистването на превозното средство, тъй като неминуемо отпадъците ще оставят своята следа върху него…и мирис, разбира се. Така че, ако не ви се върши двойна работа, то намерете подходящ превоз.

Извозване на битови отпадъци - бусове и камиони

Помолете приятел да ви услужи с такъв или пък намерете приятел на приятел, който може да ви свърши тази работа, но за нищо на света не прибягвайте до гореспоменатият вариант, освен, ако нямате излишно време за губене и нерви за хабене. Вместо обаче, да се молите на “тоя и на оня” или пък да се чудите как сте се захванали с тази бъркотия, най-добре се свържете с някоя фирма за хамалски и транспортни услуги, която може да ви предложи услугата извозване на битови отпадъци – бусове и камиони. Ако не сте забелязали ние сме точно такова предприятие, което може да ви свърши тази работа срещу символично заплащане. Освен с извозването бихме могли да се ангажираме с цялата процедура – от изнасянето на битовите отпадъци до тяхното разтоварване на сметището за депониране!

Под битови отпадъци имаме предвид цялата камара ненужни и неработещи вещи и мебели, които поради незнайна причина все още пазите. Това могат да бъдат старите столове от детството; диванът от социализма или онзи прашлясъл телевизор, за който дори сте забравили, че съществува. Тук е моментът да отбележим, че в тази графа не спадат строителните материали и боклуци – бои, лакове, стиропор, плочки, тухли и т.н. И тях можем да изхвърлим, но тогава цената на услугата се променя, както и време, за което можем да го направим.

Извозване на битови отпадъци - бусове и камиони цени

Нашият съвет е да направите един “обиск” на имуществото си и да прецените кое ви е нужно и кое не. След като добиете ясна представа за боклуците, които желаете да напуснат дома ви, се свържете с нас, за да уточним условията и начинът, по който ще процедираме. Тогава бихме могли да ви предложим комбинирана оферта за изхвърлянето на ненужни вещи и строителни отпадъци, например. Така с един изстрел ще ударите два заека и веднъж завинаги ще си решите проблема с ненужните вещи, които все още се “подмятат” в гаража, мазето, тавана или на двора!

Не се превръщайте във вещоман и потърсете професионална помощ на време!