Фирма за извозване и изхвърляне на диван

От личен опит вероятно знаете, че изнасянето и превозването на диван не е лека работа. Може би това ви е подтикнало при нас или факта, че не разполагате с възможността да се справите сами с извозването и изхвърлянето на меката мебел. С риск да прозвучи надменно, самохвално или самоизтъкване – попаднали сте на правилното място. ИЗВОЗВА БГ предлага евтино или безплатно извозване и изхвърляне на диван от всяка точка в София и региона. Нашите хамалски екипи работят без почивка и при нужда се отзовават моментално.

Извозване и изхвърляне на диван София

През годините сме изхвърлили безброй дивани, за да знаем, че това е от онзи тип хамалски дейности, с които не бива да се захващате сами, ако нямате възможност да го направите. Дебело искаме да подчертаем, че това не е работа за хора, на които им е забранено да вдигат тежко или да полагат сериозни физически усилия. Тази е точно такава и неслучайно спада сред хамалските услуги, които предлагаме. Може да ви прозвучи смешно, но има холни гарнитури, които тежат над 100 кила и дори двама души срещат сериозни затруднения с тяхното изнасяне. Само си представете колко усилия, се изразходват, докато бъде промушен диванът през тесните коридори и врати, с които могат да се “похвалят” голяма част от жилищата в София, независимо дали става дума за апартаменти или къщи!

Безопасността е на първо място във всяка една дейност, която извършва нашата фирма. При нас работят здрави и силни мъже, които разполагат с дългогодишен опит в сферата на хамалските услуги. Предприемаме всички мерки и прилагаме всички средства за безопасност по време на работа. Това важи не само за нашите работници, но и за имуществото, с което работим и околната среда. Разбира се, при изхвърлянето на мебели не е от голямо значение в какъв вид ще бъдат изнесени вещите. Така или иначе следващата им дестинация, е сметището и малко или много се губи смисълът да бъдат изнасяни по целесъобразен начин запазващ тяхната цялост и здравина. При такива обстоятелства се извършва демонтаж само в два случая – невъзможност за изнасяне в цял вид или риск от нанасяне на щети върху “околната среда”. Сами разбирате, че мебели от типа на секции, гардероби и шкафове няма как да бъдат изнесени в цял вид, което налага тяхното разглобяване. Колкото до опасността от щети, то имаме предвид надраскване на подовата настилка; ожулване на стените и други подобни дейности, които могат да бъдат причинени при дърпане, бутане и други силови действия породени от тежестта или невъзможността за преместване на мебелите в целият им вид.

Извозване и изхвърляне на диван цени

Самото извозване на диван е деликатен процес. Всъщност цялата тема свързана с транспортирането на мебели е доста обширна и трудно може да се изясни в няколко изречения. Най-важното, което трябва да знаете е, че при извозването на мебели с цел преместване или изхвърляне, трябва да се използват подходящи машини – микробус, камион и т.н. Също така трябва да се действа внимателно по време на натоварването и разтоварването, както и при самия превоз, защото дори най-леката непремислена маневра може да се окаже “бомба със закъснител до отварянето на вратите на каросерията”.

С нашите услуги ви гарантираме експедивино извозване и изхвърляне на диван от всяка точка на София и региона на отлични цени!