Почистване на след клошари

Във фирмата ни за разчистване на замърсени имоти след клошари, хората са най-важни! Работим денонощно, даже и на официалните празници. Гарантираме, че с нас всичко става евтино и бързо. Разчитаме на млади и силни момчета, които са професионалисти в тежката работа.

Разчистване на замърсени имоти след клошари

Какво правим при разчистване на замърсени имоти след клошари

Първо, фирмата ни за почистване на имоти след клошари се грижи за всичко от А до Я. Нашите момчета за тежката работа идват и веднага започват да изнасят всички боклуци. Не само изнасяме, ами и извозваме всичко до депо за отпадъци. После идва време за дезинфекция – използваме само най-добрите препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Накрая се грижим всичко да бъде чисто като се помита и мие пода.

Стъпки при почистване на имоти след клошари

  1. Събиране на отпадъци: Нашите момчета за събират всички боклуци в здрави чували и ги изнасят на гръб до камиона.
  2. Товарене на боклуци: След като е натоварен камиона, извозваме боклуците до специализирано депо за отпадъци.
  3. Демонтаж на мебели: Ако има стари мебели, демонтираме ги, изнасяме и товарим в камиона.
  4. Дезинфекция: Преди и след почистването, използваме силни дезинфекционни средства за осигуряване на чистота.
  5. Почистване: Почистваме настилките, мием и помитаме, за да е всичко перфектно чисто.

Защо да се доверите на фирмата ни за разчистване на замърсени имоти след клошари

Фирмата ни предлага само най-доброто за клиентите си. Гарантираме, че ще бъдете доволни от бързината и качеството на нашата работа. Цените ни са сред най-ниски в бранша.

За повече детайли или да уговорите услуга, обадете ни се по телефона 0898 91 81 81. Работим в София и областта, винаги на разположение, даже и на празници.

Често задавани въпроси

Какви услуги включва почистване имоти след клошари?

Разчистването на мръсни имоти след клошари включва събиране и товарене на отпадъци. Извозването се извършва до лицензирани депа. Работи се бързо и евтино, включително в събота, неделя и празници. Младите и силни момчета използват здрави чували за събиране на боклука. Има опит в откриването на адреси в София.

Каква е цената за разчистване на замърсени имоти?

Цената за разчистване на замърсени имоти след клошари е ниска и достъпна за всички. Обслужването е бързо и ефективно, дори през почивните дни и празниците. Работата включва събиране на отпадъци в здрави чували и товарене в камиона. Извозването се извършва до лицензирани депа. Младите и силни момчета се грижат за всичко.

Колко време отнема разчистването на замърсени имоти след клошари?

Разчистването на замърсени имоти след клошари отнема малко време благодарение на бързата и организирана работа. Работи се и през събота, неделя и празници. Всички отпадъци се събират в здрави чували и се товарят в камиона. След като камионът е натоварен, отпадъците се транспортират до лицензирани депа. Младите и силни момчета действат бързо и ефективно.