Почистване след клошар

Почистване на жилища след тип клошарски наем е нещо, което нашата фирма „Извозва.БГ“ върши бързо и ефективно. Нашият екип се състои само от млади и силни момчета, които са готови да работят и през почивните дни, и даже на официалните празници. Обещаваме, че всичко ще стане бързо и на добри цени, дори да става въпрос за почистване след тълъби.

жилища след тип клошарски наем

Какво правим при почистване на жилища след тип клошарски наем

Когато става въпрос за почистване на жилища след тип клошарски наем, нашата фирма за извозване знае точно какво да прави. Нашите момчета за почистване веднага идват на адреса и започват работа. Мазетата на повечето собственици обикновено си приличат със клошарските мазета. Просто такъв ни е битът да събираме всичко не нужно в мазето. Можем да ви подредим и почистим мазето на доста изгодна цена.

  1. Изнасяне на отпадъците: Първо, всичко ненужно се събира. Ако има много боклук, нашите момчета го слагат в здрави чували, които носят на гърба си, даже и от високи етажи.
  2. Демонтиране на мебели: След това се пристъпва към демонтаж на старите мебели, които извозваме с камион до депо за отпадъци.
  3. Дезинфекция: Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие. Обработваме всички повърхности преди, по време и след почистването.
  4. Почистване на тежки мръсотии: Ако има следи от биологични отпадъци или други замърсявания, нашите хамали почистват всичко до блясък.
  5. Финално почистване: Накрая нашата фирма за извозване прави едно последно преминаване, за да се увери, че помещението е напълно чисто.

Защо да разчитате на „Извозва.БГ“ за почистване на жилища след тип клошарски наем

Нашият подход към почистване на жилища след тип клошарски наем е изпитан и ефективен. Фирмата ни за извозване предлага услуги, които са бързи, ефективни и на добри цени. Всички наши служители са обучени да работят с най-тежките и мръсни задачи.

Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работим в София и областта. Обадете ни се по телефона даже и на официални празници!

Често задавани въпроси

Как да се почисти приземно помещение след тежко използване?

След като получим обаждане, нашите момчета веднага се отправят към адреса. Първо, товарим всички големи отпадъци в камиона. След това обработваме подовете и стените със силни препарати за дезинфекция. Наши хамали мият всяка петънца, за да оставят помещението чисто и свежо. Финално, всичко се преглежда отново, за да сме сигурни, че помещението е идеално чисто.

Какви са предимствата на професионалното почистване?

Фирмата за извозване гарантира бързина и качество при всяко почистване. Работим с млади и енергични хамали, които знаят как да свършат работата ефикасно. Предлагаме страхотни цени даже и в неделя или на празници. Всеки клиент остава доволен, защото помещението блести след нашата намеса.

Могат ли да се почистят много мръсни приземни помещения?

Да, абсолютно няма проблем. Извозваме тонове боклук, даже и от най-мръсните помещения. Товарим камиона и го извозваме бързо до депо за отпадъци. Нашият екип се справя с всякакви мръсотии, използвайки най-добрите дезинфекционни средства. Всичко става с внимание към детайлите и с грижа за чистотата.