Доставка на строителни материали със самосвал в София и страната

За съжаление не всички видове строителни материали може да ги откриете в близкия магазин, а дори и във вашия град. Реално погледнато се продават само най-търсените стоки, докато за останалите има мостри, от които може да избирате и да направите заявка за доставка. Някои строителни магазини обаче, буквално “съдират кожичката” на своите клиенти. Взимат им скандално високи цени за доставянето на желаните продукти, което прави закупуването им от тях неизгодно. Поради тази причина все повече хора, се обръщат директно към производителите за строителни материали, когато става дума за по-голямо количество. Не всички от тях обаче, предлага възможност за доставка, което налага намирането на превоз, с който да бъдат превозени до желаната дестинация.

Доставка на строителни материали със самосвал

Безспорно най-изгодния вариант, е да разполагате със собствен транспорт. Тогава разходите ви ще се изчерпат само до зареждането на превозното средство с гориво. Хващате някой приятел и тръгвате към желаната дестинация. Ако поради една или друга причина обаче, не може да го направите – нямате транспорт; времето не ви го позволява или просто нямате желание да го направите, наемете фирма за доставка на строителни материали със самосвал или друго превозно средство. Вероятно това ви е довело при нас. Имате нужда от професионална помощ на добра цена.

ИЗВОЗВА БГ извършва доставка на строителни материали в София от цялата страна. Разполагаме с мобилни екипи, които ще се погрижат всичко да премине безпроблемно. Изрично подчертаваме, че нашата фирма се ангажира само с превоза на желания товар. За неговото натоварване и разтоварване, ще трябва да си подсигурите хора и техника, ако се наложи. Цените, на които работим може да ги погледнете в ценоразписа или да се обадите на телефон 0898 91 81 81, за да получите конкретна оферта.

При превозването на строителни материали, трябва да се вземат всички необходими мерки за безопасност, за да се гарантира тяхната сигурност. В зависимост от вида на товара, се определя какво да бъде направено. Например, ако става дума за чували/торби с пясък, цимент или друг подобен материал, се прави необходимо, за да се ограничи свободния ход и възможността от скъсване. При превозът на мрамор, плочки или друг подобен чуплив материал, се използват колани, които държат товара в стабилна позиция и не позволява разместване и “почукване” едни в други, което може да се окаже фатално за здравината им. Тук е моментът да вметнем, че производителя, от който сте закупили строителните материали не е опаковал по подходящ начин стоката, която ви изпраща, то ние няма как да носим вина за нейното увреждане. В по-голяма част от случаите скъсването на чувал, торба, кашон или т.н., се дължи на нискокачествената опаковка.

Доставка на строителни материали със самосвал в София и страната

За превоз и доставка на строителни материали може да се използва не само самосвал, но и обикновен бордови микробус до 3,5 тона. Изборът на превозно средство до голяма степен зависи от вида и количеството на товара, който ще се извозва. Подбира се възможно най-изгодното от икономическа гледна точка транспортно средство.

Предлагаме и редица други хамалски и транспортни услуги, които могат да ви бъдат от полза не само за доставянето на желаните строителни материали, но и при изхвърлянето на строителни отпадъци или разчистването на площадка от боклуци!