Дом след смърт от пожар

Как да почистите дома си след смърт от пожар е сериозен въпрос, който изисква професионализъм и подход. Фирма “Извозва.БГ” предлага евтини и бързи услуги за почистване след пожар, работи и събота и неделя и на официалните празници, с млади и силни момчета за тежката и мръсна работа. Как да почистите дома си след смърт от пожар е въпрос, който ще разгледаме подробно в следващите редове.

Как да почистите дома си след смърт от пожар

Какво е необходимо за почистване след смърт от пожар

 1. Изнасяне на отпадъците пеша от висок етаж. Извозва.БГ работи с млади и силни момчета, които изнасят отпадъците пеша от високите етажи и ги товарят в камиона.
 2. Събиране на дребните отпадъци в чували. За дребните отпадъци се използват здрави чували, които нашите момчета изнасят на гръб до камиона.
 3. Демонтаж на мебели. Мебелите се демонтират на части, изнасят се и се товарят в камиона за боклук.
 4. Дезинфекция. Дезинфекцията се извършва с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие, за да се осигури безопасна среда.
 5. Почистване на биологични отпадъци. Биологичните отпадъци се събират в капсули за опасни отпадъци и се извозват до депо.

Етапи на работа при почистване след смърт от пожар

 1. Изнасяне на отпадъците пеша от висок етаж. Нашите момчета изнасят всички отпадъци пеша от високите етажи, като работят бързо и ефективно.
 2. Товарене на камиона. Всички отпадъци се товарят в камиона и се извозват до депо за отпадъци.
 3. Събиране на дребните отпадъци в чували. Всички дребни отпадъци се събират в здрави чували, които се изнасят на гръб до камиона.
 4. Демонтаж на мебели. Мебелите се демонтират на части, изнасят се и се товарят в камиона за боклук.
 5. Дезинфекция и почистване на биологични отпадъци. Дезинфекцията се извършва с професионални препарати, които осигуряват безопасна среда, и биологичните отпадъци се събират в капсули за опасни отпадъци.

Как да почистите дома си след смърт от пожар – стъпка по стъпка

 1. Изнасяне на отпадъците пеша от висок етаж. Младите и силни момчета от “Извозва.БГ” изнасят всички отпадъци пеша от високите етажи.
 2. Товарене на камиона. Всички отпадъци се товарят в камиона за извозване до депо за отпадъци.
 3. Събиране на дребните отпадъци в чували. Нашите момчета събират дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасят на гръб до камиона.
 4. Демонтаж на мебели. Мебелите се демонтират на части, изнасят се и се товарят в камиона за боклук.
 5. Дезинфекция и почистване на биологични отпадъци. Дезинфекцията се извършва с професионални препарати, а биологичните отпадъци се събират в капсули за опасни отпадъци.

Заключение

Фирмата ни за извозване на отпадъци след смърт от пожар предлага качествени услуги на евтини цени. Работим бързо и ефективно, като използваме млади и силни момчета за тежката и мръсна работа като след трупове или почистване на балкони от гълъби. За повече информация и заявки, обадете ни се по телефона: 0898 91 81 81.

Телефон за контакти с нас: 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Как да почистите дома си след смърт от пожар

Как да почистите дома си след смърт от пожар?

Почистването започва с изнасяне на отпадъците пеша от високите етажи. Всички отпадъци се товарят в камион и се извозват до депо. Демонтаж на мебелите е следващата стъпка, след което се извършва дезинфекция с професионални препарати. Биологичните отпадъци се събират в специални капсули и също се извозват.

Какво включва дезинфекцията при почистване след смърт от пожар?

Дезинфекцията се извършва с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Тези препарати гарантират безопасна среда за работа и живот. Всички повърхности се обработват старателно, за да се премахнат всички вредни микроорганизми. Дезинфекцията се прави преди, по време и след основното почистване. Така се осигурява максимална чистота и безопасност.

Как да се справим с биологичните отпадъци след смърт от пожар?

Биологичните отпадъци се събират в специални капсули за опасни отпадъци. След това се изнасят на гръб до камиона и се товарят. Извозват се до депо, където се обработват по безопасен начин. При почистването се използват професионални препарати за дезинфекция, за да се осигури безопасна среда. Целият процес е бърз и ефективен, извършван от млади и силни момчета.