Хамали за демонтаж и изнасяне на стари мебели

В случай, че планирате преобзавеждане на дома си, но не смятате да изхвърляте старите си мебели на боклука, то трябва да отделите поне един или повече дни, които да използвате за демонтирането и изнасянето им. Това зависи от количеството на вещите, които смятате да подмените. Колкото по-малко е то, толкова по-бързо ще приключите с тази работа.

Ако искате да ускорите и улесните максимално този процес – наемете фирма за демонтаж и изнасяне на стари мебели. В случай, че търсите точно това, трябва да знаете, че сте попаднали на точното място. Ние можем да ви предложим висококачествени хамалски и транспортни услуги в София на отлични цени. Освен това можем да ви осигурим и превоз, с който да извозите ненужните вещи от дома ви до мястото, където смятате да ги складирате или използвате.

Демонтаж и изнасяне на стари мебели

При положение, че разполагате с необходимото свободно време, транспорт и желание, за да се заемете сами с изнасянето на мебелите, позволете да ви отправим няколко съвета, които 100 % ще улеснят заданието ви.

Разглобяването на мебелите може да се окаже по-трудно, отколкото очаквате. Възможно е свързващите части(болтове, винтове, шайби и т.н.) на някои от вещите да са корозирали, което да възпрепятства нормалното им отвиване. За да се справите с този проблем трябва да проявите търпение и малко хитрост. Може да капнете малко „машинно масло“ между тях, за да ги смажете. В случай, че това не свърши работа, използвайте спрей WD-40, който е създаден точно за тази работа. При никакви обстоятелства не разчитайте на грубата сила. Това няма да доведе до нищо хубаво и е по-вероятно да повредите мебелите, отколкото да ги разглобите.

Изнасянето на мебелите също няма да е лесна задача. За нея ще имате нужда от поне един помощник, който да хване от другия край на дивана, гардероба, печката или хладилника. Също така вземете нужните мерки, за да гарантирате безопасността на вещите, които изнасяте. Това важи най-вече за тези, които биха могли да се повредят дори при най-лекия допир. Все пак не желаете да се издраскат, счупят или изкривят, защото не сте положили минимални усилия, за да предотвратите тази възможност. Най-много трябва да внимавате с изнасянето на меките мебели. Тях е изключено да ги влачите, дърпате или бутате.

Реално погледнато всичко е във вашите ръце и ако нещо се случи, трябва да се сърдите единствено на вас. За да ви бъде спорна работата, трябва да работите спокойно и концентрирано. Прибързаността ще ви навреди повече, отколкото да ви помогне. Така че, ако времето ви притиска и нямате време за губене, по-добре наемете фирма за демонтаж и изнасяне на стари мебели, отколкото да поемате ненужни рискове.

Демонтаж и изнасяне на стари мебели цени

Днешните хамалски услуги ще ви спестят страшно много време и усилия. Неслучайно изнасянето, демонтирането, извозването и всичко останало свързано с преместването на мебелите попада в сфератата на хамалските услуги. Този тип работа изискват сериозни физически усилия, на които не са свикнали повечето хора. Освен това хамалите могат да се заемат и с изхвърлянето на непотребните вещи, ако в крайна сметка промените решението си и пресметнете, че нямате нужда от тях.

Каквото и решение да вземете, ние сме на среща. Позвънете ни на телефон 0898 91 81 81 и заедно ще намерим благоприятен изход от всяка една ситуация, в която изпаднете!