Хамалска фирма за демонтаж и извозване на мебели в града

Някога премествали ли сте мебели? Или да сте изхвърляли стари такива? Ако не сте, то ви съветваме да забравите за всички “предрасъдъци”, които в момента ви се въртят в главата. Може би сте близко до истината, но обикновено “първоначалните очаквания”, се разминават коренно с действителността. Мнозина си мислят, че преместването на мебелите или изхвърлянето им е “детска игра”. Не твърдим, че е “супер сложно”, но със сигурност не е и толкова елементарно колкото си мислите. Вероятно това е една от причините, поради които хамалските услуги са силно подценени и дори обезценени.

Демонтаж и извозване на мебели в града

Специално за София и региона може да се възползвате от нашите услуги, когато става дума за демонтаж и извозване на мебели с цел преместване или изхвърляне. Предлагаме преференциални условия и дори безплатно изхвърляне на мебели, в зависимост от тяхното количество и “качество”. За повече информация се свържете с нас на 0898 91 81 81. Там ще получите отговор и информация за всичко, което ви вълнува.

Доста често получаваме запитвания относно помощта, която можем да окажем в конкретната ситуация. Ние можем да се ангажираме по всяко време с вашия проблем. От самото начало до неговия край. Също така се отзоваваме на “повиквания”. Какво ще рече това? Например, ако се захванете сами с преместването или изхвърлянето, но поради някаква причина не съумеете да довършите задачата сами. Т.е. ако смятате, че можете да се справите сами с подготвянето на вещите за тяхното преместване или опаковане, но единственото, което ви спира е липсата на превоз – обадете ни се! Ще ви осигурим транспорт под наем, а, ако се наложи и хамали, които да се заемат с товаро-разтоварния процес.

Ако се възползвате от нашата оферта за демонтаж и извозване на мебели, ще получите комплексно обслужван. Ето какво може да очаквате от нас, ако ни наемете!

Демонтаж с извозване на мебели при преместване

Хамалите на ИЗВОЗВА БГ ще се нагърбят с подготовката за преместването на мебелите. Това включва демонтаж, осигуряване на безопасността на вещите, чрез подходяща опаковка; внимателно изнасяне, натоварване и разтоварване; извозване до крайната цел. Звучи като “прости 5 стъпки”, но в действителност е много повече от това. Хората, които поне веднъж в живота си са се премествали в ново жилище знаят за какво говорим, а тези, които не са – нека да си представят как се преместват секция, диван, гардероб и цялото останало обзавеждане в един ден!

Изхвърляне на мебели с извозване до сметище

Може би сте забелязали, че предлагаме безплатно изхвърляне на мебели в София и региона. Всъщност изхвърляме всякакви видове битови отпадъци. Не само стари мебели, но и електроуреди, книги, посуда и т.н. Все вещи, които нямат място във вашия дом. Ако се възползвате от офертата ни ще получите мокро почистване на помещението, обезпаразитяване на мазета, тавани и гаражи.

Демонтаж и извозване на мебели в града и региона

Основната причина, поради която нашите клиенти се възползвате от услугите ни са факта, че ни им спестяваме:

  • Време
  • Усилия
  • Пари
  • Нерви

Само с едно обаждане на телефон 0898 91 81 81 ще си решите проблемите от подобен битов характер.