Почистване на имот след смърт

Дезинфекция и почистване на имот след смърт е работа, която вършим с грижа и на ниски цени. Нашата фирма за изнасяне на боклук работи без почивен ден, и на официални празници също.

Дезинфекция и почистване на имот

Какво правим за дезинфекция и почистване на имот след смърт

Сериозно се вземат нещата в ръце за да се почисти и дезинфекцира правилно. Работим с млади и силни момчета, които знаят своята работа.

  1. Събиране на боклук: Всички отпадъци се събират сортират и извозват бързо до сметище. Нашите хора за извозване правят всичко на място.
  2. Изнасяне на отпадъците: След като съберем всичко, тежката работа продължава с изнасянето на чувалите. Всеки чувал внимателно се транспортира до камиона.
  3. Дезинфекция на помещението: Използваме мощни препарати за дезинфекция, които гарантират унищожаване на бактерии и вируси.
  4. Почистване на труднодостъпни места: Освен основното почистване, внимание се обръща и на труднодостъпни места, където мръсотията се крие.
  5. Финално миене: В края, нашите момчета измиват всичко силно и прецизно, за да остане помещението без следи от миналото.

На какво може да разчитате при дезинфекция и почистване на имот след смърт

Предлагаме цени, които са достъпни за всеки. Работим бързо, защото знаем, че времето е важно за нашите клиенти. Нашите млади и силни момчета са подготвени за всяка ситуация и вършат работата със сериозност и отговорност.

Какво включва нашата работа при дезинфекция и почистване на имот след смърт

Извозваме, почистваме и дезинфекцираме всяко помещение с нуждите на клиента наум. Уверете се, че избирате нас за тази важна задача, защото предлагаме пълна гама от услуги за всякакви нужди.

Обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81 за всякакви въпроси или нужда от нашите услуги. Работим в София и областта, готови да помогнем във всяка ситуация.

Често задавани въпроси

Какво включва дезинфекция и почистване на имот след смърт?

Използваме силни препарати, които убиват бактерии и вируси. Първо почистваме всички повърхности. После мием подовете и стените. След това обработваме местата с препарати. Накрая всичко остава чисто и безопасно за хората.

Колко време отнема целият процес на дезинфекция и почистване?

Времето зависи от големината на помещението. Но работим бързо, защото знаем, че е важно за вас. Обикновено отнема няколко часа. Винаги се стараем да свършим за един ден. Така клиентите не чакат дълго.

Можем ли да останем в дома докато вие работите?

По-добре е да не сте в помещението, докато вършим почистването и дезинфекцията. Това е за вашата безопасност. Препаратите, които използваме, са силни. Ще ви уведомим веднага щом приключим. Така ще може да се върнете обратно без притеснения.