След клошарски престой

Предлага се дезинфекция на имоти след клошарски престой от фирмата „Извозва.БГ“. Тази услуга е много важна за хората, които искат да почистят и дезинфекцират имота си след живат на клошари. Работи се с млади и силни момчета, които вършат тежката и мръсна работа, и се предлага евтино и бързо изпълнение на услугата по извозване и изхвърляне на стари мебели, даже и на официални празници.

Дезинфекция на имоти след клошарски

Професионална дезинфекция на имоти след клошарски престой

Нашата фирма за дезинфекция след клошарски престой работи всеки ден, включително събота, неделя и празници. Използват се препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Процесът е лесен и бърз, а цените са много изгодни.

Какво включва дезинфекцията на имоти след клошарски престой

Фирмата ни за изнасяне на боклуци в имоти след клошарски престой предлага пълна дезинфекция и почистване на всички помещения, както и професионално почистване след покойник. Ето какво се прави стъпка по стъпка:

1. Изнасяне на отпадъците пеша от висок етаж. Всички отпадъци се събират и изнасят на ръка от високите етажи.

2. Товарене в камион и извозване на депо. Отпадъците се товарят в камиона и се извозват до депо за боклук.

3. Събиране на дребните отпадъци в чували. Всички малки отпадъци се събират в здрави чували и се изнасят.

4. Дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Препаратите се използват преди, по време и след работата.

5. Почистване на фекалии и биологични отпадъци. Всички биологични отпадъци се събират в капсули за опасни отпадъци и се извозват.

Евтини цени и професионална работа

Фирмата ни за дезинфекция след клошарски престой предлага изгодни цени и качествена работа. Хората ни за тежката и мръсна работа са млади и силни момчета. Работим бързо и ефективно, дори и на официални празници.

Работи се бързо и евтино

Предлагат се услуги за извозване на отпадъци, изхвърляне на боклуци и изнасяне на мебели. Всички услуги са на евтини цени и се изпълняват бързо. Няма почивни дни, работи се събота, неделя и официални празници.

Фирмата ни за почистване на имоти след клошарски престой гарантира чистота и дезинфекция на всички помещения. Работи се с професионализъм и внимание към детайлите, за да се осигури най-доброто обслужване на клиентите.

За повече информация и поръчки, обадете се на телефон 0898 91 81 81. Работи се в София и областта.

ЧЗВ – Дезинфекция на имоти след клошарски

Какви стъпки се предприемат за дезинфекция на имоти ?

Първо всички отпадъци се събират и изнасят. След това се товарят в камион и се извозват до депо. Следва дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. По време на дезинфекцията се използват специални препарати. Накрая помещенията се почистват от фекалии и биологични отпадъци.

Колко време отнема почистване на имоти след клошарски престой?

Времето зависи от големината на имота и количеството отпадъци. Обикновено дезинфекцията отнема няколко часа. Работи се бързо и ефективно, за да се свърши в най-кратък срок. Работи се събота, неделя и официални празници. Услугата се предлага на евтини цени.

Каква е цената за почистване на имоти след клошарски престой?

Цената зависи от големината на имота и количеството отпадъци. Обикновено услугата е на много изгодни цени. Работи се евтино и бързо, без значение от деня. Младите и силни момчета се грижат за всичко. Работи се събота, неделя и официални празници.