Апартаменти след смърт на животни

Методи за дезинфекция на апартаменти след смърт на животни са много важни и нужни. Нашата фирма „Извозва.БГ“ предлага професионално почистване и дезинфекция на апартаменти. Това е нашата работа. Работим бързо, евтино и без почивка.

Методи за дезинфекция на апартаменти след смърт на животни

Как работим за методи за дезинфекция на апартаменти след смърт на животни

Първо се започва с премахването на всички отпадъци. Нашите момчета за тежката и мръсна работа събират отпадъците в здрави чували и ги изнасят от апартамента. Товарим ги в камиона и извозваме до депо за отпадъци. Работим в София и областта.

Стъпки за методи за дезинфекция на апартаменти след смърт на животни

1. Премахване на отпадъците. Нашите момчета за тежката работа събират всички отпадъци в чували и ги изнасят пеша. Товарим ги в камиона и ги извозваме.

2. Почистване и дезинфекция. След като премахнем отпадъците, започваме с почистването и дезинфекцията. Използваме специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това е важно за премахване на всички бактерии и вируси.

3. Събиране на биологични отпадъци. Събираме биологичните отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Тези капсули се затварят плътно и се извозват до специални депа.

4. Допълнителна дезинфекция. Правим допълнителна дезинфекция с професионални аерозоли. Това помага за обезмирисяване на помещението и премахване на всички неприятни миризми.

5. Проверка на работата. Накрая проверяваме всичко да е почистено и дезинфекцирано. Всички помещения трябва да са чисти и готови за ползване.

Изнасяне на тежки и мръсни отпадъци

Фирмата ни за извозване на отпадъци разполага с млади и силни момчета. Те изнасят отпадъците пеша от висок етаж и ги товарят в камиона. След това извозваме отпадъците до депо. Работим и в събота и неделя, както и на официалните празници.

Товарене и извозване

Нашата фирма за извозване предлага изгодни цени за всички услуги, включително и почистване на след труп от пажар. Товарим камиона и извозваме отпадъците до депо за рециклиране. Работим бързо и евтино. Винаги сме на разположение за нашите клиенти.

Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как се извършва дезинфекция след смърт на животни в апартаменти?

Процесът включва няколко стъпки. Първо се премахват всички отпадъци и биологични остатъци. След това се прави основно почистване и дезинфекция с препарати, които убиват бактерии и вируси. Използваме капсули за опасни отпадъци за събиране на биологични материали. Накрая прилагаме аерозоли за обезмирисяване на помещението.

Колко струва дезинфекцията на апартаменти след смърт на животни?

Цените са достъпни и се договарят според обема на работа. Предлагаме изгодни оферти за всички услуги. Работим бързо и качествено, без почивка дори в събота и неделя. Младите и силни момчета извършват тежката работа. Винаги предоставяме предварителна оценка на цената.

Какви препарати се използват за дезинфекция на апартаменти след смърт на животни?

Използват се специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Те убиват всички вредни микроорганизми. Почистването и дезинфекцията се правят с голямо внимание към детайлите. Накрая прилагаме професионални аерозоли за обезмирисяване. Всички препарати са безопасни и ефективни.