Направете двора си идеално място за отдих с нас

Направете двора си идеално място за отдих с нас. Фирмата ни за почистване на дворове ви помага във всички стъпки. Чистим всичко бързо и на изгодни цени. В дворовете има птичи гнезда, за нас не е проблем да направим и почистване след гълъби или други животни, които са живяли там. Работим и в събота и в неделя и на официалните празници. Вижте какво правим за вас.

Направете двора си идеално място за отдих

Първа стъпка: Премахване на отпадъците

Фирмата ни за извозване знае как да направите двора си идеално място за отдих. Започваме с това, че изнасяме всички големи отпадъци. Товарим ги в камион и ги извозваме до депо. Наши момчета за тежката работа го правят бързо и не оставят боклук никъде. В някои ситуации в къщата където се намира дворът ви, може да е живял и човек със синдром на Меси или Диоген, за нас не е проблем да почистим след такива обитатели, но ако дворът е пълен е сложно да се сметне колко боклуци ще излязат от този двор или къща. За това е важно какви действия ще предприемете след синдром на Меси, за да запазите имота чист.

Втора стъпка: Подрязване на растителността

Подрязваме храсти и дървета, за да изглежда дворът подреден и красив. Извозваме резаните клони и листа. Така дворът става по-приветлив за отдих и релакс.

Трета стъпка: Освежаване на тревните площи

Косим тревата и я правим еднаква навсякъде. Почистваме и премахваме излишната трева. Вашият двор ще изглежда като нов и ще е приятно място за отдих и игри на открито.

Четвърта стъпка: Как да направите двора си идеално място за отдих

Почистваме всички алеи и пътеки в двора. Измиваме ги с мощни машини, за да не остане мръсотия и прах. Така всичко в двора ви ще блести и ще е чисто.

Пета стъпка: Дезинфекция и финално почистване

На финала правим дезинфекция със силни препарати, които убиват бактериите. Така вашият двор не само че ще изглежда добре, но и ще е безопасно място за вас и вашето семейство.

И така, фирмата ни помага да направите двора си прекрастно място за отдих. Работим със силни момчета, които са готови да свършат всяка мръсна работа. Всички услуги са на достъпни цени, работим без почивен ден, даже и на официални празници. Нашата цел е да ви осигурим място, където можете да релаксирате и да се наслаждавате на чистота и ред.

Ако имате нужда от нашите услуги, обадете ни се по телефона на 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Как да направите двора си идеално място за отдих

Как чистите двора, за да стане място за отдих?

Фирмата за извозва всичко излишно от двора ви. Събираме листата и клоните, които сме подрязали. Така дворът става по-приветлив и подходящ за почивка. Всичко правим бързо и на изгодни цени, даже и на празници.

Как поддържате чистотата в двора?

Първо, косим тревата, за да е равна и хубава. После почистваме и измиваме пътеките. Така дворът ви ще блести. Работим със силни момчета, които свършват всичко без да мрънкат.

Каква техника използвате за подрязване на дървета и храсти?

Използваме професионални машини, за да подрежем всичко бързо и безопасно. Товарим клоните и ги извозваме далеч от двора ви. Така вашият двор става перфектно място за отдих и игри на открито.