Имоти без боклуци

Вашите имоти без боклуци с нашата помощ! Фирма „Извозва.БГ“ е тук за да изчисти всяко помещение бързо и евтино. Работи се събота, неделя и на официалните празници. Само млади и силни момчета са ангажирани с тежката и мръсната работа. Цените са ниски и достъпни за всеки.

Вашите имоти без боклуци

Вашите имоти без боклуци с нашата помощ: Как се действа

Фирмата ни за извозване на боклуци предлага всичко нужно за почистване на наследствени апартаменти, къщи и офиси. Работата се извършва в няколко стъпки:

  1. Събиране на отпадъците в чували. Дребните боклуци се събират в здрави чували, за да не се разпиляват.
  2. Демонтиране на мебелите. Старите мебели се разглобяват, за да се изнасят лесно.
  3. Изнасяне на отпадъците пеша. От високите етажи боклуците се носят на гръб до камиона.
  4. Товарене в камиона. Всичко се натоварва на камион, за да се извозва до депо.
  5. Дезинфекция. Помещението се почиства с препарати с бактерицидно действие.

Вашите имоти без боклуци с нашата помощ: Младите и силни момчета

Нашите хамали за тежката работа са млади и здрави момчета. Извозваме отпадъците бързо и без забавяне. Товарим камионите и всичко се депонира на правилните места. Всяко помещение остава чисто след нашата намеса. Работи се събота, неделя и на официалните празници, без изключение.

Списък с пет поетапни стъпки

Изнасяне на отпадъците пеша. От високите етажи се носят на гръб.

Товарене в камиона. Всичко се натоварва на камион.

Демонтиране на мебелите. Разглобяват се и се изнасят.

Събиране на дребните отпадъци в чували. Събират се в здрави чували.

Дезинфекция. Почиства се с препарати с бактерицидно действие.

Евтини цени за всяка услуга

Фирма за извозване на боклуци предлага евтини цени за всички услуги. Нашата фирма за извозване работи без почивка, дори на празници. Извозва се всичко до депо за отпадъци. Обадете ни се по телефона за бързо и евтино извозване.

Телефонът за контакти с нас е 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата за извозване на боклуци?

Услугата включва събиране на дребни отпадъци в здрави чували, демонтиране на стари мебели, изнасяне на боклуците пеша от високите етажи, товарене в камион и транспортиране до депо. Работим бързо и евтино. Младите и силни момчета вършат тежката и мръсната работа. Почистваме и дезинфекцираме помещението с препарати с бактерицидно действие. Всичко се извършва без забавяне, дори събота, неделя и на официални празници.

Как се извършва дезинфекцията след изнасяне на боклуците?

След изнасяне на боклуците се прави дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Измиват се всички повърхности в помещението. Дезинфекцира се основно, за да няма риск от зарази. Нашите момчета за почистване използват професионални препарати. Дезинфекцията се прави преди, по време и след изнасяне на боклуците.

Какви са стъпките за извозване на боклуци от висок етаж?

Първо се събират всички дребни отпадъци в здрави чували. След това се демонтират старите мебели, за да се изнасят лесно. Боклуците се изнасят пеша на гръб от високите етажи. След това се товарят в камиона и се извозват до депо. Накрая се прави дезинфекция на помещението.