Имоти след замърсяване с фекалии

Нашата фирма за извозване на боклуци „Извозва.БГ“ гарантира вашите имоти безопасни след замърсяване с фекалии. Работи се бързо, евтино и по всяко време, дори и събота, неделя и на официалните празници. Младите и силни момчета от нашата фирма за тежката и мръсна работа ще направят всичко вместо вас.

Вашите имоти безопасни след замърсяване с фекалии

Изнасяне на отпадъци

Вашите имоти след замърсяване с фекалии е наша мисия. За да постигнем това, изнасяме отпадъците пеша от високите етажи, товарим камиона и транспортираме до депото. Нашите хамали за тежката работа действат бързо и ефективно, за да осигурят чистота във вашето помещение.

Дезинфекция и почистване на фекалии

За да бъдат вашите имоти след замърсяване с фекалии, фирмата ни за почистване използва професионални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Събираме биологичните отпадъци в специални капсули за опасни отпадъци. Измиваме и дезинфекцираме всички засегнати повърхности, за да осигурим безопасност и хигиена.

Почистване на мазета и тавани

Извозва.БГ предлага изнасяне на боклуци от мазета и тавани, събиране на отпадъците в здрави чували и дезинфекция на помещенията. Демонтажът на стари рафтове, събирането на паяжини и помитането са част от услугата. Работата се извършва от нашите момчета за тежката работа, които са готови да работят на всяко време.

Почистване след гълъби

При замърсяване от гълъби, фирмата ни за почистване използва специални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Събираме курешките и труповете, махаме гнездата, измиваме и дезинфекцираме помещенията. Това осигурява вашите имоти безопасни след замърсяване с фекалии.

Вашите имоти безопасни след замърсяване – Събиране и извозване на боклуци

Нашата фирма за изхвърляне на боклуци предлага събиране на дребните отпадъци в чували и изнасяне на гръб. Товарим камиона и извозваме до депото. Младите и силни момчета от нашата фирма за тежката работа се справят бързо и ефективно, като осигуряват чистота и ред в помещенията.

Стъпки за вашите имоти безопасни след замърсяване с фекалии

1. Събиране на отпадъците. Всички отпадъци се събират в здрави чували и се изнасят на гръб от високите етажи.

2. Дезинфекция. Използват се професионални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие за почистване на засегнатите повърхности.

3. Измиване. Всички повърхности се измиват старателно, за да се премахнат замърсяванията.

4. Товарене на камиона. Чувалите с отпадъци се товарят в камиона за транспортиране до депото.

5. Финална дезинфекция. Последна дезинфекция на помещенията, за да се осигури пълна безопасност и хигиена.

За контакт: 0898 91 81 81. Работим в София и областта.

ЧЗВ за вашите имоти безопасни след замърсяване

Работи ли се в събота и неделя и по празници?

Да, услуги се предлагат и в събота и неделя и по всички официални празници. Гарантира се бързо обслужване и евтини цени през цялата седмица. Млади и силни момчета извършват тежката и мръсна работа. Вашите имоти след замърсяване с фекалии.

Каква е цената за почистване и извозване на отпадъци?

Цените са евтини и достъпни за всички услуги. Извозваме отпадъците бързо и ефективно. Работи се всеки ден от седмицата и през всички официални празници. Вашите имоти след замърсяване с фекалии.

Извършват ли се тежки и мръсни задачи?

Да, всички тежки и мръсни задачи се извършват от млади и силни момчета. Работим евтино и бързо, дори в събота и неделя и по празници. Гарантираме качествено обслужване и сигурност. Вашите имоти безопасни след замърсяване с фекалии.