Обаждане до izvozva.bg

ПРОМОЦИИ!

ПОРЪЧАЙ ОТСТЪПКА!

Почистване след гълъби и кучета

От „Извозва.БГ“ знаем колко е тежко да се справиш с мръсотията, която оставят гълъби и кучета. Затова даваме обещание за бързо и евтино почистване на апартамент даже събота и неделя и на празниците. Важно при почистване след гълъби и кучета e да се прави редовно на интервал. На помощ идват нашите момчета, които са готови да се погрижат за всеки проблем.

Важно при почистване след гълъби

Какво правим важно при почистване след гълъби и кучета

Първата стъпка е винаги подготовката. По някога има и разлагащи се птици или животни, за нас не е проблем да направим даже почистване след човешки труп. Имам и такът доста голям опит. Подготвяме всичко необходимо за да започнем работа. След това, хората за от фирмата стартират със събирането на всички отпадъци. Това са курешките от гълъбите и каквото друго е оставено наоколо. Третата стъпка е дезинфекцията. Нашата фирма за почистване използва силни препарати с бактерицидно действие. Почистваме всичко темелно, за да е чисто и безопасно.

Пет стъпки важно при почистване след гълъби и кучета

  1. Събиране на отпадъците: Наши момчета обикалят и събират всички курешки и отпадъци в чували.
  2. Дезинфекция: Ползваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие.
  3. Миене: Измиваме замърсените места със силни миални препарати.
  4. Помитане: Подготвяме помещението като махаме всичко което не трябва да е там.
  5. Крайно почистване: Повторна дезинфекция и обезмирисяване с аерозоли.

Защо фирмата ни за почистване след гълъби и кучета е правилният избор

Фирмата ни за изнасяне на отпадъци работи без почивка, дори в неделя и официалните празници. Цените за почистване са достъпни, защото искаме всеки да може да се възползва от нашите услуги. Освен това, изхвърляме всичко, което е събрано и не оставяме нищо зад нас. За контакт с нас – звъннете на 0898 91 81 81.

ЧЗВ – Важно при почистване след гълъби

Как се справяме с курешките от гълъби?

Събираме всички курешки и други боклуци. Ползваме здрави чували за това. След това правим дезинфекция на мястото. Използваме препарати, които убиват бактериите. Накрая измиваме всичко много добре за да е чисто.

Как почистваме след кучета?

На първо място, събираме всички отпадъци. Това включва фекалии и други неща. Правим дезинфекция със специални средства. Мием замърсените места с миални препарати. Накрая, правим обезмирисяване с аерозоли.

Можем ли да работим в неделя или на празник?

Да, работим всеки ден, дори в неделя и на празници. Винаги сме на разположение да помогнем. Цените ни са много добри. Обещаваме бързо и качествено почистване. Момчетата ни са готови да тръгнат веднага.